Tiendrie geeft neemt ruim afstand van Haarsteeg

RKDVC JO10-3
Haarsteeg JO10-3
16-11-2019
8-1

We mochten weer onze zaterdagochtend vroeg starten. Om 08:15 moesten we verzamelen voor een..... teamfoto. De laatste twee teamfoto's waren mislukt... verkeerde lichtinval, te lelijke leiders er waren genoeg redenen voor meerdere pogingen. Gelukkig hadden dit keer goede foto's en ik hoop een mooi plaatsje in het Jumbo fotoboek.
Haarsteeg was er op tijd voor de warming-up, maar wij waren al lang geconcentreerd bezig met de warming-up onder leiding van de aan z'n vinger geblesseerde Koen.
Ook mochten we ons nieuw lid Osman verwelkomen in zijn eerste wedstrijd.
Tim was in de eerste helft onze aanvoerder en Osman in de tweede helft. Gekeept werd er door Steven, Tim en Ilkay.
In het eerste kwart was al snel duidelijk dat Haarsteeg niets te zoeken had op het sportpark van DVC. Wij waren scherp, stevig in de duels maar speelde nog te weinig over waardoor in het eerste kwart en er nog weinig afstand werd genomen. De eerste goals die vielen waren gemaakt door Tim en Siem. Waarbij Siem scoorde uit een schot en Tim door middel van een ouderwetse scrimmage.
Uiteindelijk werd het 4 - 0 in de eerste helft en zochten we de warmte van de kleedkamers op. Onze tweede helft(en) willen nog wel eens slapper zijn, maar daar was dit keer geen sprake van. We stoomde door en begonnen goed te voetballen en over te spelen, waardoor Haarsteeg er niet meer aan toe kwam.Met geluk scoorde ze één keer wij nog vier keer in de tweede helft.

Wij waren erg tevreden en trots vooral op het spel en inzet. Verbeterpunt voor de volgende keer is in beweging te zijn als de keeper een bal uitneemt. Het hoeft niet altijd een lange bal naar voren te zijn maar dan moet het team de keeper helpen. Dat is iets waar we weer op gaan trainen.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven