RKDVC JO10-4 had meer verdiend vandaag

RKDVC JO10-4
FC Tilburg JO10-2
23-11-2019
3-6

Na 2 uitwedstrijden stond vandaag weer een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander van vandaag was FC Tilburg JO10-2.
Na een goede warming-up en de voorbespreking konden we op deze frisse ochtend aan de wedstrijd beginnen.
Het was even aftasten en kijken wat voor tegenstander er vandaag op het veld stond. Het was dan ook FC Tilburg dat het betere van het spel had en een aantal keren gevaarlijk was. RKDVC had moeite om de bal in de ploeg te houden en was af en toe wat slordig. FC Tilburg kwam op een 0-1 voorsprong. Langzaam kwam RKDVC wat beter in hun spel. De verdediging van FC Tilburg was te kloppen vandaag, echter waren zij sterk in de aanval en ze kwamen er soms met meerdere spelers tegelijk uit. FC Tilburg kwam op een 0-2 voorsprong. RKDVC wist na een aantal goede aanvallen de 1-2 te maken. Het was Roel die deze goal maakte. We hoopten dan ook voor de gelijkmaker te gaan. Echter was het FC Tilburg dat direct vanaf de aftrap in een rechte lijn op Lotte, die in de goal stond, af kon gaan, 1-3. Toch wel een kleine domper. RKDVC bleef wel de aanval zoeken en was nog een aantal keren dicht bij de aansluitingstreffer. Maar helaas raakte we de paal, stond de keeper in de weg of schoten we voorlangs. Een klein foutje achterin werd direct afgestraft door FC Tilburg, 1-4.
Met een 1-4 tussenstand gingen we rusten.
Na de rust werd RKDVC beter en hadden we ook het betere van het spel. RKDVC wist een aantal goede aanvallen op te zetten. Gelukkig gingen er nu wat meer doelpunten in. Doordat we veel aan het aanvallen waren, kon FC Tilburg nog een aantal keren counteren. Voor RKDVC wisten Tim en Lotte nog een keer te scoren. Ook FC Tilburg wist nog 2 keer te scoren. Waardoor de eindstand uiteindelijk 3-6 werd. Helaas verloren, maar we hadden zeker 1 punt en zelfs wel 3 punten verdiend.

Volgende week een nieuwe kans tegen VCB. Hier hebben we in de beker met 6-10 van verloren. Ook een wedstrijd die een andere uitslag had verdiend.

Tot volgende week!

 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven