Zwaluw 19/3 - onze boys.

Zwaluw VFC JO19-3
RKDVC JO19-4
07-12-2019
3 - 1

Scheidsrechter:   T. (Tijn) van der Gugten
Zwaluw 19/3 - onze boys.
7-12-19 te Vught
Uitslag. 3-1

Na de ietwat rommelige wedstrijd van vorige week waarbij we het na 45 minuten voor gezien hielden. Zijn we nu definitief afgehaakt voor de titel. Het is nu vooral zaak om de gelederen gesloten te houden en op z’n PSVs de rust in de tent te houden door vooral niet in paniek te raken . Na een stortvloed aan emotionele uitingen via het app en snap medium hebben de boys aangegeven nog steeds het volste vertrouwen te hebben in de trainingsstaf. De trainers hebben op hun beurt de groep op het hart gedrukt de handdoek nooit in de ring te gooien.
Om de neuzen voor de rest van het seizoen dezelfde kant op te laten wijzen is er op de vrijdagavond gekozen om een heide-verbindings-therapie-bijeenkomst te organiseren. En zo werd de vrijdagavond training omgezet naar een memorabele teambuildingsavond waar nog lang over gesproken zou worden.... na de afmatting om de afgesproken locatie überhaupt te kunnen bereiken (het regende als nooit tevoren) werd er gestart met de groepsessies om als team nader tot elkaar te komen. Er waren jongens die een kant van zichzelf leerde kende waarvan ze het bestaan niet wisten. Henkie blijkt een subliem poker-face te hebben, Goof is meester in het dobbelen, Rick is een wonder met de kaarten en bonfire blijkt een genie met stratego.
Ook werden er raadselspelen gedaan. Een voorbeeld: “HET IS HET BEGIN VAN HET EINDE, MAAR OOK HET EINDE ERVAN. EN ZONDER DIT ZOU ER VAN DE ESSENTIE WEINIG TE BEGRIJPEN ZIJN” wat is het?
Voor de enthousiaste Lezers. Zie het verslag van volgende week.

Maar nu weer focus op de taak voor ons:
Er gloort weer licht aan de horizon. De illustere woorden van de bij iedereen wel bekende manager van Christiano Ronaldo;
Jorge Mendes: Niets, niets, niets, maar dan ook werkelijk niets is .....onmogelijk.
Nu we als team elkaar en ons zelf hebben gevonden is het weer tijd om te focussen op het spelletje voetbal. En dat is een simpel spelletje: je moet er eentje meer maken dan de tegenstander, als wíj́ de bal hebben kunnen zíj́ niet scoren en je moet schieten om te scoren. En zo geschiede...voor de jongens uit Vught.

Dan de wedstrijd in Vught. Een club met een historie die niemand kent, niemand wil weten en met een uitstraling van een oorworm met buikkramp.
Om precies 1 minuut voor betraden we de arena in Vught.
Niet echt vol in de concentratie werd er afgetrapt
Ff niet opletten bij een vrije trap 1-0. In de 33e min werd de schade hersteld door Matsu. Op aangeven van puppy. 1-1.
Dat was ook de ruststand.

De tweede helft was 5 minuten oud toen ......

Ik kan nu iets schrijven over Sinterklaas en cadeaus die door de spelers van Vught gretig weren uitgepakt, maar ik wil er geen woorden meer aan vuil maken.

Nog eentje omdat het een actuele is: “WAAR KOMT KERST VOOR SINTERKLAAS?”

Waldorf
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven