Een slechte wedstrijd met een nog slechtere scheids.

Teisterbanders JO19-2
RKDVC JO19-4
30-11-2019
3 - 0

Scheidsrechter:   P.H. (Peter) Kabalt
Zaterdag 30 November 2019
Teisterbanders JO-19-2 vs The A Team
Een slechte wedstrijd met een nog slechtere scheids.
Na een droevige avond in de kantine. Waarin er maar 5 leden aanwezig. Gaan we zonder kater de wedstrijd in. Iets wat zelden tot nooit gebeurd. Dit is de 1e van 4 wedstrijden waarin wij het kampioenschap met een beetje geluk nog zouden kunnen halen. We hebben het in eigen hand als Emplina en toekomstige tegenstander B.V.V punten verspeeld (naast dat wij nog van hun moeten winnen). Na een ‘goede’ opkomst van de trainingen afgelopen week zijn we goed uitgerust voor de wedstrijd aangekomen in Kerk Averzaath. (Een dorp dat meer als 13X zo weinig inwoners heeft als Drunen). Feitje Teisterbanders heeft maar 1 onder 19 elftal en toch spelen we tegen de JO-19-2.
De opstelling:
Stoomboot;Luuk,Benno,PT,Bonfire; Habboe,Kratje;Puutje, Anaconda, Hans; Puppy.
Op het plaatselijke knollenveld ging de wedstrijd van start. De scheids maakte direct een flitsende indruk met zijn snelle planga. Na een paar kansen en één bal op de paal viel uiteindelijk in de 13e minuut de 1-0 toen kantelde de wedstrijd naar de kant van Teisterbanders kort daarna vielen ook de 2 en 3-0. De scheid begon steeds matiger te fluiten. Wij hadden steeds meer het idee dat de scheids een bril voor blinde op had. In de rust besloten we daarom ook om de wedstrijd te staken. We hadden al zeer sterke vermoedens dat dit hevig uit de hand zou lopen en tegen de tijd dat de scheids en de tegenstanders op t veld stonden waren wij al omgekleed in de kantine. Conclusie van de wedstrijd.
Voetbal is niet eerlijk de ene speler heeft meer talent dan de ander. Daarom is voetbal ook altijd een prachtig verhaal, want het mooie van voetbal is dat de beste niet altijd wint, want de beste moet niet altijd winnen want anders hadden we beter kunnen zwemmen. Het verhaal moet winnen en het verhaal hoeft niet altijd aan de kant van de beste te zijn.

Kratje
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven