THE A team komt op stoom voor de eindsprint.

RKDVC JO19-4
Den Dungen JO19-3
23-11-2019
7 - 1

Dvc JO19-4 - den Dungen JO19-3
Uitslag: 6-1

THE A team komt op stoom voor de eindsprint.


De vrijdagavondtraining was ondanks de afwezige Statler weer soepeltjes verlopen met wat gestolen trainingsvormen van de Ajax selectie.
Aan de bar was het minder soepel. De gehele voorhoede ging direct naar huis het doel was duidelijk: morgen beslagen ten ijs te komen. De barman van dienst had geen top avond. Hij was ruim een uur naar plintentrapje aan het zoeken.

Zaterdag.
Na de Jumbo-plaatjes-plichtplegingen konden we lekker los gaan op de hekkensluiter van de competitie.
De recente geruchten op de transfermarkt hebben er voor gezorgd dat een aantal jongens (onder druk van de eventuele versterkingen) extra gedreven naar grote hoogtes zijn opgedreven. Een ontwikkeling waar we als staf natuurlijk erg content mee zijn.
Vooraf was er bij de leiding de vrees dat we vandaag de tegenstander weer eens zouden onderschatten. De 5 seconden regel werd daarom ingevoerd en bij een stand van 2-0 zouden we de bal nog maar 2 keer raken. AANNEMEN-SPELEN en de tegenstander zoek spelen dus.
Van kiet af aan was het een gelopen zaak. Deze pot ging gewonnen worden. Dat stond vast. Om er maar een Feyenoord yell aan te wagen: wij gaan winnen alleen met hoeveel is de vraag.
Zoals het Nederlands elftal voetbaldwergen als Andorra en San Marino oprolt zo spelen onze boys de club uit voetbalgehucht den Dungen geheel van de mat. Althans dat was het plan.

Dan de wedstrijd
De eerste helft liep toch Ff wat anders dan gepland. Goof14 scoorde in de 17e minuut nog wel mooi uit en hoekschop, maar zoals wel vaker tegen voetbaldwergen kwam die éne kans voor de tegenstander. Rust 1-1
De speech van de coach in de rust wat helder:
Wat minder compassie voor deze treurige tegenstander.
In de tweede helft ging onze equipe dan toch echt los.
Min. 56. Puppy op aangeven van Puutje
Min 57. Matsu op aangeven van hocuspocushans
Min 62 Hans op aangeven van Goof14
Min 63 Asaad assist puppy.
Min 80 asaad uit een hoekschop van bonfire

De teller bleef vandaag steken op 6.
Tevreden onder de douche.

Groet
Waldorf
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven