EINDELIJK WEER 3 PUNTEN VOOR DVC 3

DIA 2
RKDVC 3
16-02-2020
0 - 1

Scheidsrechter:   C.J. (CornĂ©) van den Broek
Op deze weer zeer winderige Februari-zondag stond er voor t 3e 6.0 een regelrechte degradatie-kraker op de agenda. 1ste Tegenstander= DIA*-2 uit Teteringen waartegen thuis 'n 2-2 gelijkspel werd behaald. Op ook nu weer 'n zeer verouderd kunstgrasveld werden de ledematen van de manne van 3 op de proef gesteld en dan ook nog als 2e tegenstander; de harde zijwind met flinke windvlagen die de richting van de bal nog onvoorspelbaarder maakten. En zoals t de laatste wedstrijden ging, ons zelf als 3e tegenstander. Al deze omstandigheden hadden vandaag, zeker in de 1ste helft geen invloed op ons veldspel. Met prima combinatie voetbal wisten we het 1ste kwartier regelmatig in de DIA16 te komen. In de11e min. de 1ste corner(Michael) voor ons wist, Niels,(onze Dumfries) met behulp van de keeper de 0-1 binnen te frommelen.
DIA wist alleen voor gevaar te zorgen met lange halen op hun spitsen, waarbij we 1x de mazzel hadden dat de bal tegen de lat ging i.p.v. eronder en 1x 'n geweldige volley die rakelings naast t doel werd gekeken door TIm. Die kort voor rust ook nog 'n doelkans voor DIA van dichtbij uit de bovenhoek plukte. Ondertussen had Rik met 'n "knie-tje" op z'n bovenbeen zich laten wisselen voor Rob. Helaas wisten onze voorwaartsen voor rust 3 mogelijkheden op meer doelpunten niet goed uit te spelen.
Met na rust Henri voor Marco(die al langer dan gepland speelde) was de beginfase nog voor ons, maar gaandeweg de 2e helft was het toch DIA dat ons steeds meer terugdrong, met enkele kansjes op 'n goal, maar Tim was vandaag vastberaden om met prima keeperswerk 'n clean-sheet te scoren. Met Maarten voor Michael wisten we het aanvalsspel van DIA verder te ontregelen.Echter als wij onze tegenaanvallen die we toch wisten op te zetten, zorgvuldiger hadden uitgespeeld was de wedstrijd al lang beslist geweest. In de bloedstollende slotfase, met Luuk voor Stefan, was het spel van beide teams rommelig, waarbij wij T.S. eigenlijk voor t eerst iedereen zagen knokken c.q. pijnlijden om 'n resultaat uit t vuur te slepen. TOPPIE MANNE!!! Met ook de complimenten uit Lisboa.
Met iedere week deze instelling en voetbal kan het bijna niet anders dat we langzaamaan gaan stijgen op de ranglijst. Niels werd als Matchwinner, bijna vanzelfsprekend, verkozen tot BKOTM. Maar vandaag w.m.b. het gehele team!!Fijn "Verkleedfeest" vlgde week voor allen.
P.s. de omzettingen hebben (vandaag?) goed uitgepakt.
*DIA=Duc In Altum
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven