PEC Zwolle

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
28-02-2015 10:15

Revanche match

Zaterdag 28 februari. Het is een frisse ochtend... Het team van PEC Zwolle heeft er zin in vandaag. De revanche wedstrijd tegen NAC, waar ze vorige week met 2-0 van verloren hebben. In de goal staat Casper voor de eerste helft. Mahavier en Max voorin, Daphne en Finn middenveld en Elham, Sven K en Sven B in de verdediging. Che en Magloire zijn eerste wissel. Ze zijn er klaar voor! Je kunt zien dat iedereen vandaag weer op scherp staat en ze gaan voor de winst!
De eerste aanval van PEC Zwolle eindigt in een corner voor PEC Zwolle en ze verliezen de bal. Hierna gaat NAC er met de bal vandoor en deze aanval op doel wordt mooi gered door Casper. Finn, Mahavier en Daphne gaan af op het doel van NAC. Finn schiet op doel, wordt door de keeper tegengehouden en Daphne krijgt de bal, ze haalt uit, schiet en hij zit.. 1-0. NAC gaat nogmaals in de aanval en weer een goede redding van Casper. Hij heeft ook hele goede steun aan de verdediging van Magloire, Sven K en Sven B. Mahavier, Max en Finn in een mooie actie weer op weg naar een doelpunt, maar helaas… Het wordt een corner voor PEC. Sven K haalt uit, maar schiet er helaas net naast. Daphne krijgt de bal weer voor haar voeten, haalt eveneens uit, maar jammer, deze is ook mis. Het blijft 1-0 voor de rust.
Tweede helft, Finn keept. Che is ook in topvorm vandaag, hij pakt de ene na de andere bal af. Aanval voor NAC, de bal wordt aan de zijkant in het net geschoten, pfff. Nu moeten we die 1-0 proberen te houden. Goede verdediging en een goede keeper. Elham krijgt de bal en rent op het doel af. En hij scoort!!!! 2-0 voor PEC.. Geweldig! Finn heeft gelukkig niet zoveel te doen in het doel. PEC is vandaag aardig aan de bal en veel aan de kant van de tegenstander te vinden. Goed bezig! Sven B krijgt een mooie kans, maar schiet er net naast. Nu de laatste aanval met een schot van Mahavier, hij schiet en hij zit… Maar het is helaas tijd en er is afgefloten. Dus het blijft 2-0 voor PEC Zwolle.. Gefeliciteerd jongens.
Met de penalty’s wint ook PEC met 5-2. Het was een hele mooie wedstrijd en jullie groeien iedere week wat meer.. Ga zo door!
Door: Daphne Kogels , 28-02-2015 00:00