Veelgestelde vragenDe deadline voor kopij voor de DVCer is op zaterdag om 19.00u. Kopij voor de website kent geen deadline. Voor beide geldt dat deze verzonden mag worden naar redactie@rkdvc.nl.
Wedstrijdverslagen dienen geüpload te worden op de site. Na inloggen staat er bij je team achter de gespeelde wedstrijd een pen-icoontje, waar een verslag geplaatst kan worden. Deze verslagen worden ook in de DVCer opgenomen, mits vóór de deadline geüpload. Deze deadline is voor op zaterdag spelende teams zaterdag om 19.00u en voor op zondag spelende teams zondag om 19.00u.
Mocht het niet lukken een verslag op de site te plaatsen dan kan het gemaild worden naar redactie@rkdvc.nl.
De standaard instelling op de site is laat alleen verjaardagen zien aan ingelogde leden. Je kunt het voor jezelf aanpassen door in te loggen op de site en je privacy instellingen aan te passen en daarbij Verjaardag op "Altijd zichtbaar" te zetten.
Je kunt inloggen op je persoonlijk MijnDVC pagina met behulp van je emailadres of je KNVB relatiecode, in combinatie met een door jou eerder opgegeven wachtwoord.

Weet je het wachtwoord niet of ben je het wachtwoord vergeten gebruik dan 'wachtwoord vergeten' in de blauwe balk. Als je email adres bekend is in de RKDVC ledenadministratie krijg je een mail met een link erin om je wachtwoord in te stellen.

Is je email adres nog niet bekend bij de vereniging vraag dan aan je leider om dat in te voeren of stuur een mail naar ledenadministratie@rkdvc.nl
Door in te loggen op de site krijg je meer informatie over je team en de wedstrijden.
De leiders zijn geïnformeerd over het vullen van de teampagina's. Zorg dat je e-mailadres zo snel mogelijk bekend is bij je leider. Hiermee kan je inloggen op MyDVC (je persoonlijke pagina) en krijg je meer informatie te zien op de website. 
Indien er wedstrijden worden afgelast dan zal dit direct op de homepagina van deze website worden getoond.

1. Log in onder mijnDVC met je e-mailadres en wachtwoord.
2. Ga naar Teams > "teamnaam" >Wedstrijdhistorie >
Achter elke wedstrijd staat (nadat deze gespeeld is) een icoon van een pen. Klik hierop en schrijf je verslag. Vul alle velden goed in.
3. De redactie publiceert het verslag na goedkeuring.
4. Tevens is het mogelijk om een foto aan een wedstrijdverslag toe te voegen.

Wanneer je lid bent kun je deze toevoegen onder MijnDVC, ben je geen lid stuur deze door naar redactie@rkdvc.nl
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven