Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
28-02-2015 10:15 Ajax Willem II

AJAX KOMT KNAP TERUG NA 0-2 ACHTERSTANDTEGEN WILLEM II

Ajax moest tegen het sterke Willem II ,en moest na de foto sessie afscheid nemen van Anouk die voorlopig stopt als trainster en Anouk kreeg een afscheid die ze wenste .,al leek het er in het begin niet op. Willem II begon sterk en zette Ajax onder druk ,en de goed keepende Dylan moest na 5 minuten de 0-1 toestaan na een mooie Willem II aanval ,Ajax schrok en wilde zo snel mogelijk de achterstand weg werken ,maar weer was het Willem II dat scoorde 0-2. Ajax herpakte zich en Gijs ,Nick van Hulten , en aanvoerder Kaan bonden de strijd aan met de Willem II aanvallers. Het Ajax middenveld met Lotte ,de zieke Abdirahm ,en Bryan kregen het middenveld steviger in handen . De Ajax aanval met Malou , Nick Smits en Timo wist wat er van hen gevraagd werd . Ajax zette alles op de aanval en het was Nick Smits die een solo beheerst afrondde en de achterstand verkleinde tot 1-2 .Ajax leek los want het was Malou die de bal op Timo gaf en deze schoot nog voor rust de 2-2 binnen .Toch was het nog niet gespeeld en ook Willem II kwam enkele keren gevaarlijk in de buurt van de Ajax goal maar Dylan stond steeds op de goede plaats.Na de rust en een peptalk van de Ajax trainers . ging Ajax verder met Bryan in de goal en Dylan nam zijn plaats op het middenveld in, de Vedediging met Nick van Hulten ,Gijs en de sterk spelende Kaan gaven weinig kansen meer weg , al moest Bryan toch nog enkele keren gestrekt naar de hoek.Lotte en Abdirahm deden hun werk op het middenveld , en voor was het Malou die weer een knappe bal op Timo speelde en deze kon de 3-2 binnen schieten .Het was Nick Smits die dichtbij de 4-2 was maar de uitstyekende Willem II verdediging voorkwam dat .Met nog Enkele minuten te gaan konden de Ajax suporters toch nog juichen en kwam Ajax op 4-2 en liet Ajax zien dat het mee wil doen voor een hoge plaats op de standen lijst als Ajax zo blijft knokken is dat mogelijk Ajax en Willem II hebben laten zien over goed spelende teams te beschikken en het publiek een van een mooie wedstrijd laten genieten (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS KAAN SEVIL , DIE LIET ZIEN EEN GOEDE AANVOERDER TE ZIJN ,WANT HIJ GING VOOROP IN DE STRIJD ,KLASSE KAAN) Jullie trotse tevreden en optimischische ;leider(ster)Anouk ,Frederiqeu Isa< Anton en Jan
Door: Jan van Hooft , 28-02-2015 00:00