RKDVC D1

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
18-04-2015 12:15 Papendrecht D1 RKDVC D1 Koot, A. 1-1

D1 speelt gelijk in Papendrecht

Deze middag gingen we op bezoek in Papendrecht een goede middenmoter. Thuis hadden we net gewonnen dus we wisten wat ons te wachten stond. Meteen vanaf de start begonnen we goed en kregen we meteen 2 kansen. Helaas gingen deze er niet in. Hierna kwam onze tegenstander wat beter in het spel en scoorde uit een aanval de 1-0. Wij lieten ons hierdoor niet van de wijs brengen en scoorde dezelfde minuut nog 1-1. Hierna ging het spel op en neer tot aan de rust. Na rust werd Papendrecht sterker en kwamen we er niet goed meer uit. Door de goede team spirit en hard werken hebben we het gelijk spel vastgehouden.
Jongens met nog 2 wedstrijden voor de boeg kunnen er nog mooie dingen gebeuren. Op naar volgende week!
Door: Pascal van Helvoort , 18-04-2015 00:00