Fortuna

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
01-01-1970 01:00

TOPPER AJAX -FORTUNA TOT LAATSTE SECONDE SPANNEND 3-4

Vandaag stond de topper Fortuna -Ajax op het programma in de A1 Poule ,dit zijn twee teams die van aanvallend voetbal houden. Ajax begon met Semm in de goal voor de aan zijn hand geblesseerde Marvin . Achterin stonden Tygo ,en Marvin op het middenveld Mikail en Teun, de spits positie waren voor Stijn en Egehan . Ajax begon sterk en het was binnen 3 minuten raak nadat Mikail de bal knap binnenschoot 0-1 .Fortuna echter kwam steeds beter in de wedstrijd en Na 10 minuten werd de goedkeepende Semm verslagen 1-1 . Ajax wilde wel maarFortuna had de zaken goed voor elkaar en verdedigde sterk . het speelde op de counter en uit een mooie aanval werd het 2-1 . Maar Ajax gaf niet op en kwam dichtbij de gelijkmaker maar goed Fortunees keeperwerk verhinderde dat , De rust brak dan ook aan met een 2-1 achterstand en na een peptalk dat er niks verloren is ging Ajax voortvarend van start ,Ajax had de boel omgezet en Semm ging op het middenveld spelen Marvin verbeet de pijn in de goal en liet zien dat hij met de week beter wordt . maarook Semm liet zien dat hij een onmisbare schakel is op het middenveld Teun en Egehan vonden elkaar met knappe combinaties en Tygo liet zien dat hij behalve verdedigen ook sterk in aanvallen is het was dan ook Tygo die na een uitbal de bal langs de paal binnenschoot en de gelijkmaker op het scorebord bracht 2-2. Enkele minuten later was het de pijlsneelle Stijn die er als een haas van doorging en de 2-3 binnenschoot . De spanning was om te snijden Egehan trof paal en lat en Mammadou stond menig Ajax doelpunt in de weg met onmogelijke reddingen . Ajax leek de wedstrijd te beslissen maaar het ontbreken van doel lijn technologie deed naar later bleek de das om .Fortuna kwam op gelijke hoogte na een mooie aanval en het leek uit te draaien op een meer dan verdiend gelijkspel . Ajax nam hier geen genoegen mee en zette alles op alles, , het was echter Fortuna dat in de laatste minuut hier dankbaar gebruik van maakte en de 4-3 binnenschoot Ajax had meer verdiend maar zo spelend hoeft Ajax voor niemand bang te zijn ,klasse Ajax (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS SEMM CHIU , KLASSE SEMM) De grootte winnaar waren de supporters die genoten hebben van een echte topper tussen twee goed voetballende teams. Ajax volgende week wacht Fc Den Bosch die zeker niet onderschat mogen worden en op revanche belust zijn .jullie trotse tevreden en optimistiche leiders Marita , Anton en Jan
Door: Jan van Hooft , 30-09-2017 00:00