Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
07-10-2017 10:15

VVV speelt bloedstollende pot tegen NEC

Op een regenachtige zaterdagochtend mocht VVV aantreden tegen NEC. Beide ploegen stonden op voorhand dicht bij elkaar op de ranglijst. Het beloofde een spannende strijd te worden op het sportpark aan de Duinweg.

Na een korte peptalk en vol goede moed stond VVV klaar voor de aftrap. Direct werd er gestreden voor elke bal en werden de duels niet vermeden. NEC bood goed tegenstand en beide ploegen waren goed aan elkaar gewaagd. Het in grote getale opgekomen publiek leek dan ook de grote winnaar te worden.

Na enkele speldenprikjes aan beide kanten was het NEC dat als eerste wist te scoren (0-1). VVV liet het hier niet bij zitten en ging er weer vol tegenaan. Er werd goed overgespeeld maar in de eerste helft wisten beide ploegen niet meer te scoren.

Al vroeg in de 2e helft wist VVV een licht overwicht uit te drukken in de verdiende gelijkmaker (1-1). Met een hard en geplaatst schot scoorde Ibbe een prachtig doelpunt. Beide ploegen gingen op jacht naar de voorsprong en het was opnieuw VVV dat wist te scoren. Floyd, onze kleine grote dribbelaar was scherp voor de goal en bedacht zich geen moment toen de bal voor zijn voeten kwam. Met een mooi schot schoot hij VVV op voorsprong (2-1).

VVV stond voor maar was nog lang niet zeker van de overwinning. Sterker nog, NEC deed er alles aan om de stand weer gelijk te trekken. NEC en VVV kregen beide mooie kansen. Een paar goede schoten van NEC werden door onze keeper Jop allemaal uit de goal gerammeld. Met nog een kleine 10 minuten te spelen wist NEC dan toch de 2-2 te scoren en leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Helaas wist NEC vlak voor tijd nog een 3e doelpunt te maken. VVV had te weinig tijd over om weer gelijk te komen en de overwinning was dan ook voor NEC. Een gelijkspel hadden we verdiend geweest maar NEC was net iets scherper voor de goal.

VVV, jullie hebben allemaal laten zien dat we gewoon een goed team zijn. We knokken allemaal voor elkaar, spelen goed over en ik weet dan ook zeker dat we nog veel meer doelpunten gaan maken.