Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
29-09-2018 09:45 Eindhoven AJAX

AJAX SPEELT STERK TEGEN EINDHOVEN EN WINT MET 8-4 PEN 2-1

Ajax moest naar Baardwijk om daar tegen Eindhoven te spelen ,de wedstrijd begon wat later omdat de voorgaande wedstrijd wat was uitgelopen maar met een heerlijk zonnetje kon dat de pret niet drukken ,een kwartier later dan gepland kon de wedstrijd dan beginnen na een goede warming up hadden Ajax en Eindhoven er zin in .De Ajaxieden lieten dat dan ook direct zien het was Cas die na een mooie aanval de 0-1 binnenschoot ,Ajax leek los want enkele minuten later was het Siem die een bal goed voorgaf en weer was het Cas die scoorde 0-2 , Ajax bleef hard werken en Rick ,Timen en Jesper waren vandaag op dreef in de verdediging ,toch kwam Eindhoven af en toe gevaarlijk in de buurt van het Ajax doel maar met enkele sublieme reddingen voorkwam Roel schade hij werd zelfs al de blanke Onana genoemd ook Finn en Jesper lieten zich niet zomaar wegzetten en streden voor iedere bal, Ajax werkte als een team en binnen 12 minuten was het 0-3 voor Ajax na , Ajax kwam voor rust zelfs op 0-5 maar de hardwerkende Eindhovenaren kwamen voor rust nog terug tot 1-5. Het was Siem die direct na rust Ajax op een 1-6 voorsprong schoot ,Eindhoven bleef hard werken en Ajax leek moe want de Eindhovenaren kwamen gevaarlijk terug tot 4-6 .Het publiek ging er eens goed voor zitten maar gelukkig herstelde Ajax zich en Jesper en Rick heerste weer in de verdediging ,Roel toonde weer zijn keepers kwaliteiten , Finn ,Cas en Siem maakte het de Eindhoven verdediging lastig .Tim ging het spel verdelen iets waar Eindhoven geen antwoordt op had . Ajax liet zich nu niet weer verassen en liep uit naar 4-8 en nam de punten mee naar huis , volgende week wacht Fc Groningen op Ajax maar als Ajax zo doorgaat kan er wel eens een verassing inzitten Ajax jullie verdien een groot compliment voor jullie strijdlust klasse gespeeld (MAN VAN DE WEDSTRIJD IS ROEL DAMEN, DIE MET ZIJN WERELD REDDINGEN ENKELE EINDHOVEN DOELPUNTEN WIST TE VOORKOMEN ,KLASSE ROEL) jullie trotse tevreden en optimistische leiders ( ster) Isa ,Anton en Jan
Door: Jan van Hooft , 29-09-2018 00:00