Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
02-02-2019 10:15 AJAX FC Utrecht

AJAX KNOKT ZICH KNAP TERUG TEGEN FC UTRECHT NA 0-2 ACHTERSTAND

Ajax en fc Utrecht moesten op deze natte dag de strijd aan binden tegen elkaar ,Utrecht dat voor Ajax een echte moeilijke tegenstander is kwam goed voor de dag . Ajax had echter een konijn uit de hoge hoed getoverd en Roel nam plaats op het middenveld terwijl Tygo zijn plaats in de goal innam wat Ajax bijzonder goed beviel want beidde stonden op een onwennige plaats maar hier was niets van te zien Tygo stond een berepartij te keepen en Roel sleurde op het middenveld dat het een lust was .Toch kwam Utrecht op 0-1 na 9 minuten en twee minuten later was het 0-2.Wie dacht dat Ajax een verloren wedstrijd speelde kwam bedrogen uit . Ajax rechte de rug en Utrecht moest terug het was dan ook een minuut later Roel die na een mooie pass van Finn de 1-2 binnenschoot .Ajax ging door Utrecht wilde zich onder de Ajax druk uitspelen maar het was Siem die goed doorging na een mooie pass van Rick en de 2-2 lag in het mandje .Utrecht moest verder terug en Roel werd goed aangespeeld en knald voor rust de 3-2 binnen .Het was hart verwarmend wat Ajax en Utrecht lieten zien Jesper en Tim waren verdedigend bijna niet te paseren.Toch kwam Utrecht op 3-3 nadat Ajax vol op de aanval ging . Ajax zette alles op alles maar Utrecht had een Engeltje in de goal .want Ajax knalde in 5 minuten de paal 4x op de paal en 2x op de lat . wat de Ajax supporters vreesde werd waar Utrecht kwam tegen de verhouding op 3-4,Maar Ajax zette alles op alles en Cas die al enkele keren de bal knap voor had gegeven joeg de bal naar voren en met nog een minuut te gaan was het 4-4 een meer dan verdiend punt voor Ajax dat meer verdiend had . Ajax verdiend een groot compliment zoals het voor elkaar geknokt heeft ,klasse Ajax (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS TYGO,SIEM ,FINN,TIM, ROEL, JESPER, RICK,CAS) KLASSE JONGENS als we dit vast houden komt het goed met Ajax .jullie trotse tevreden ,optimististische leiders (ster) Isa,Anton en jan
Door: Jan van Hooft , 02-02-2019 00:00