Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
09-11-2019 10:15 AJAX FC Den Bosch

AJAX EN DEN BOSCH HOUDEN ELKAAR IN EVENWICHT 4-4

Ajax moest tegen FC Den Bosch de teams geven elkaar niet veel toe op de ranglijst dus de toeschouwers gingen er eens goed voor zitten want het beloofde een spannende wedstrijd te worden . Den Bosch leek het beste wakker want Sam werd in het begin knap getest in de goal maar ook vandaag stond hij weer zijn mannetje . Langzaam aan werd Ajax beter Milan met Embre en Bas begonnen steeds beter te verdedigen , Ridwan en Mathijs hadden het middenveld in handen en Cas en Jad moesten gevaar stichten in de Bossche verdediging . en was het nodig dan gingen Mathijs en Cas wat meer naar het middenveld . Toch kwam Den Bosch na een mooie aanval op 1-0 ,maar Ajax kreeg na 10 minuten loon naar werken want het was Cas die uithaalde en schitterend scoorde . Ajax wist dat het zo door moest gaan en na een mooie pass van Milan op Jad was het pal voor rust 1-2 De Bossche koek was echter nog niet op want ze kwamen pal na rust op 2-2 .Ajax was gewaarschuwd en moest terug in de verdediging maar Den Bosch kwam op 3-2 .De wedstrijd bleef spannend want een mooie bal van Ridwan (knap gedaan Ridwan ) op Jad betekende 3-3 .Zowel Ajax als Den Bosch gingen vol voor de winst Bij de Bosschenaren stond een geweldige keepster die niet te passeren leek , Maar ook Sam gaf niets toe , Helaas moest Sam na een ongelukkige botsing vervangen worden nadat hij hieraan een pijnlijke vinger aan over hield zijn vervanger Embre deed zijn uiterst best maar kon niet voorkomen dat den Bosch op 4-3 kwam met nog wat blessure tijd erbij zette Ajax nog een keer aan en kwam verdiend op 4-4 waar beidde team tevreden mee waren klasse jongens (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS RIDWAN ABDI DIE DE VORM TE PAKKEN KRIJGT EN ENKELE KEREN DICHTBIJ EEN DOELPUNT WAS ,KLASSE RIDWAN ) Jullie trotse tevreden trotse en optimistische leiders en trainers Harry ,Noël en jan
Door: Jan van Hooft , 09-11-2019 00:00