Laatste nieuws RKDVC

Afsluitdag bevestigt: RKDVC kent geen verschil in status teams!

18 juni 2015
Op deze zonnige zaterdag 13 juni, de laatste dag van opening sportpark seizoen 2014-2015, waren er vanaf 's morgens nog volop (voetbal-)activiteiten.

Nadat de lagere D's, na overleg met de ouders over hoe of wat het volgende seizoen, hun wedstrijden speelden was er in de kantine ook al een bijeenkomst omtrent de C3-C4-C5 met ouders, spelers en JBC-leden met dezelfde insteek als bij de D's. En ook deze jongens mochten als afsluiting van het seizoen nog lekker 1x voetballen.
Hierna was er 'n korte break in het programma van deze dag. Zo omstreeks 14.30u kwamen er spelers en ouders  van de B2 de kunstgras wei op om als start van de afsluiting  'n "GEFIXTE MATCH"  te spelen (over de uitslag wil/kan de FIFA nog geen uitsluitsel geven daar Seppke nog geen enveloppen!? heeft ontvangen).
Nadat B2 spelers en ouders opgefrist waren nestelden zij zich als eersten op het zonovergoten terras waar 'n klein half uurtje later ook de B3 met ouders en ons vlaggenschip RKDVC 1 met supporters vereniging L(aat)O(ns)J(uichen) aansloten, in afwachting van RKDVC C2 die nog onderweg terug waren van een Footgolf-clinic in Gilze. Toen ook zij gearriveerd waren en het laatste vrije plekje hadden ingevuld was de AFSLUITING van seizoen 2014-2015 officieus begonnen en kon de fik in de BBQ's gezet worden.
De diverse drankjes waren onder meer door de warmte of dorst? natuurlijk al veel eerder ingeschonken. Zo kon ieder 11-tal op zijn eigen plekkie de innerlijke mens voorzien, tussendoor het seizoen evalueren en eventueel wat awards uitdelen. In eerste instantie wilde ieder team afzonderlijk z'n afsluiting doen maar door ruimtegebrek op de kalender hebben we in overleg met Mark (kantine) besloten het toch gezamenlijk te doen. Ondanks lichte scepsis van enkelen over deze opzet werd gedurende de avond steeds duidelijker dat  deze twijfel ongegrond was want zoals het past bij RKDVC, iedereen is gelijk ongeacht welk team of niveau.  Naarmate het later werd was niet exact meer duidelijk waar welk team zat of stond en dat was mooi om te zien.
Langs deze weg namens alle aanwezige teams:
Gastheer Mark, de charmante barkeepsters Eline en Leonie, en niet te vergeten de koks Randy, Joep en Hans, die maar liefst ruim 3 uur het vlees goed hebben bereid op de BBQ's.
HARTELIJK BEDANKT VOOR DEZE PRIMA VERZORGDE EN GEZELLIGE AFSLUIT-AVOND!
 
C2, LOJ, B3, DVC 1 en B2.
 
P.S. Prima geregeld Yvonne!

 
www.rkdvc.nl

Renovatie hoofdveld

23 april 2024
Zoals velen hebben gezien wordt het hoofdveld aangepakt. De reden hiervoor is dat het hoofdveld de laatst jaren verslechterd is mede… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Na het nieuws over het aanblijven van de trainers van RKDVC1 nu ook de bevestiging dat de trainers van RKDVC2 volgend seizoen verbonden… Meer >
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven