Laatste nieuws RKDVC

Nieuwe indeling senioren

06 juli 2020
www.rkdvc.nl
In het bijgevoegde overzicht tref je de voorlopige team indelingen aan voor de senioren teams RKDVC 3 tot en met RKDVC 14.

De samenstelling van de selecties voor mannen 1 en 2 en vrouwen 1 en 2 zijn bekend bij alle betrokkenen en de verdeling van spelers en speelsters over de teams zal in de voorbereiding op het nieuwe seizoen verder vorm gaan krijgen.
De basisvoorwaarde voor een team samenstelling is: voldoende bezetting met beschikbare spelers. Het uitgangspunt is daarnaast om teams en spelers met plezier te laten voetballen op een passend en gewenst niveau. We zullen ook in het komend seizoen ‘elkaars’ hulp weer nodig hebben als het gaat om spelerstekort of -overschot of het opvangen van afwezigheid/blessures en bij het inpassen van nieuwe leden. Deze bereidwilligheid hoort bij RKDVC en zien we graag ook komend seizoen weer terug.
Na de vakantie hopen we ‘normaal’ op te kunnen starten met trainingen en beker- en competitie wedstrijden. We verwelkomen twee nieuwe jonge teams (RKDVC 7 en RKDVC 14) in de senioren. RKDVC 12 is een nieuw fusie team (oud 7 en 12)  geworden. We hebben er het komend seizoen dus netto weer een team bij en gaan het doen met 16 (!) senioren teams: 2 vrouwen teams en 14 mannen teams.
We hebben zo veel mogelijk rekening gehouden met de laatste mutaties in ons ledenbestand. Het kan zijn dat we mensen niet (meer) in beeld hebben door bijvoorbeeld langdurige blessures of andere afwezigheid. Mocht je jezelf niet terug vinden op de lijst en had je verwacht toch bij een team ingedeeld te zijn stuur dan een bericht naar tz@rkdvc.nl.
Er kunnen tot aan de start van het nieuwe seizoen nog mutaties in ons senioren ledenbestand plaats vinden. Aan het begin van het nieuwe seizoen zullen de meeste actuele samenstellingen per team zichtbaar zijn op de RKDVC-website.
Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van dit bericht dan kun je deze richten naar tz@rkdvc.nl.
Tot slot wensen wij iedereen een fijne zomervakantie en een goede en plezierige start van het nieuwe seizoen toe!

Met sportieve groet,
Namens de Commissie Senioren Zaken
Maarten van Bokhoven

Klik hier voor de nieuwe indeling


 
www.rkdvc.nl
Afgelopen donderdag zijn er nieuwe regels bekendgemaakt door de overheid. Aan de hand van deze richtlijnen hebben we ook bij RKDVC… Meer >
 
www.rkdvc.nl

Seizoensafsluitingen

29 juni 2020
Langzamerhand lijkt er een einde te komen aan de strenge regelgeving rondom het Coronavirus. Natuurlijk mogen we niet te vroeg juichen… Meer >
 
www.rkdvc.nl

Gevonden voorwerpen

25 juni 2020
Ook dit jaar zijn er weer enkele kledingstukken achtergebleven. Deze zijn tot en met vrijdag 10 juli op te halen in de ruimte bij de… Meer >
 
www.rkdvc.nl
De voorlopige, nieuwe indelingen voor de jeugd zijn bekend. Begin augustus, nadat we een definitief overzicht hebben van alle aan-… Meer >
 
 
 
 
 
 
15-05-2020 Meer >
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven