Laatste nieuws RKDVC

In memoriam Bertus Lommers

26 maart 2020
www.rkdvc.nl
Ons bereikte het trieste nieuws dat op woensdag 25 maart Bertus Lommers is overleden. Bertus was erelid van de vereniging. Bertus mocht 87 jaar oud worden.

Bertus is gedurende zeer vele jaren zeer actief geweest in de jeugd van RKDVC. Als lid van de toenmalige technische commissie en als leider van zijn A2. Velen hebben mooie herinneringen aan die tijd. Een lid van de technische commissie betekende zeer veel voor de jeugd. In de tijd dat er nog geen internet was en dat de telefoon zelfs nog geen gemeengoed was zorgde de technische commissie ervoor dat elke week de jeugdelftallen werden ingedeeld. Hiervoor kwamen de leden van de commissie elke week op maandagavond bij elkaar. Eerst werden dan alle zaken voor de jeugd geregeld waarna de avond werd afgesloten met een gezellig potje rikken. Op de andere avonden moest bij weer en ontij op de fiets door Drunen worden gereden om alle jeugdleden op de hoogte te brengen in welk team en tegen wie zij de aankomende zaterdag moesten spelen. Daarnaast zorgde de leden er ook voor dat alle andere zaken werden geregeld zodat de jongens onbezorgd konden voetballen.
Bertus vervulde hierin een grote rol. Maar ook zijn eigen elftal was zeer belangrijk voor hem. De elftallen die Bertus begeleidde werden altijd gekenmerkt door een grote gemeenschapszin. Het was een streven van vele jongens om in het laatste jaar dat ze in de jeugd speelden in dit elftal te mogen acteren. Je was dan verzekerd van een zeer gezellig jaar. Naast deze activiteiten kon de vereniging altijd een beroep op Bertus doen. 'Nee' was een woord dat Bertus zeer moeilijk kon uitspreken. Voor al zijn verdiensten voor de club is Bertus benoemd tot erelid van de vereniging.
Het hele gezin Lommers was zeer betrokken bij RKDVC. Zo heeft hun dochter Rian veel vrijwilligerswerk voor de club gedaan en hun zoon Berrie, hoewel hij al enige jaren op afstand woont, is zeer betrokken bij de vereniging. Enkele jaren geleden werden Bertus en zijn vrouw Corrie geconfronteerd met een zeer groot verlies toen hun dochter Rian Fitters kwam te overlijden. Dit verlies heeft hen veel pijn gedaan.

Met het heengaan van Bertus verliest RKDVC een man bij wie het blauw en wit van de club door de aderen heeft gevloeid. We zullen hem zeer missen. We wensen zijn vrouw Corrie, hun zoon Berrie en zijn vriendin Cieske, hun schoonzoon Bert en de kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur RKDVC


 
www.rkdvc.nl

In memoriam: Jos van Veggel

20 februari 2020
Ons bereikte het droevige nieuws dat Jos van Veggel is overleden. Jos was lid van RKDVC vanaf de oprichting van de club. 75 jaar heeft… Meer >
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven