Laatste nieuws RKDVC

NOODOPROEP

09 september 2015
www.rkdvc.nl
Zoals je misschien al hebt gehoord of gelezen is de redactie van de DVCer op zoek naar nieuwe redactieleden.
De afgelopen jaren heeft de redactie met minimale bezetting toch elke week een uitgave van de DVCer kunnen maken. Na vorig seizoen hebben de drie leden aangegeven zich te willen richten op redactiewerk voor de website, Facebook en andere online inhoud. Er is gezocht naar nieuwe redactieleden voor de papieren DVCer, hier is tot nu toe maar één iemand voor gevonden.
Het voortbestaan van de DVCer is dus in gevaar! Zonder redactie ook geen DVCer.


 

PER DIRECT ZIJN WE DUS OP ZOEK NAAR REDACTIELEDEN EN EEN DTPer.


Wat houden de functies in:
Als redactielid ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de kopij (nieuwsberichten etc.) die binnenkomt op het mailadres van de redactie. Samen met kopij die van de website gehaald kan worden (zoals programma, uitslagen, verslagen) moet dit verzameld worden en op zondagavond naar de DTPer gestuurd worden, die de opmaak verzorgt.
Dit kan bij toerbeurt gedaan worden, zodat je bijvoorbeeld om de week of om de twee weken aan de beurt bent. Het werk kost ongeveer 4 uur per week, met het zwaartepunt in het weekend.
Enige ervaring met het gebruik van Word, Excel komt wel van pas.
Als DTPer verzorg je elke week de opmaak van het clubblad. De kopij wordt op zondagavond rond 19.00u aangeleverd. Op maandag moet het dan voor 12.00u bij de drukker zijn. Er is in de redactie een DTPer aanwezig, die eventueel af en toe in kan vallen. Ook hier geldt dat er bij meerdere aanmeldingen het werk verdeeld kan worden.
 
Wil je graag een vrijwillig steentje bijdrage aan RKDVC dan is dit je kans. Naast de waardering van alle DVCer lezers ben je uiteraard ook welkom op de jaarlijkse vrijwilligersavond.


Heb je interesse in een vacature? Neem contact op met de redactie via redactie@rkdvc.nl of 0614645941 (Peter Klerks).

 
www.rkdvc.nl
Ons bereikte het trieste nieuws dat op woensdag 25 maart Bertus Lommers is overleden. Bertus was erelid van de vereniging. Bertus mocht… Meer >
 
www.rkdvc.nl

Jubileum uitgesteld

22 maart 2020
Vanwege de situatie rondom het Corona-virus hebben we in overleg met het bestuur helaas moeten besluiten de jubileumfestiviteiten naar… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Jullie zitten nu al een paar dagen thuis en zoals het er nu uitziet gaat dit voorlopig nog even duren. De energie zal ondertussen wel… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Uitslag 2e week is  € 2338,60  (witte formulieren) Aangezien het coronavirus ons land in zijn greep heeft, is… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven