SVSSS 5
RKDVC 7
03-11-2013
2-6

RKDVC 7 mocht aantreden tegen de sportvereniging Sport Staalt Spieren. In 1928 zaten er dus een paar, waarschijnlijk mannen, bij elkaar en bedachten toen deze naam. De meerderheid was het hier dus mee eens? Maar goed. sv SSS kwam klaarblijkelijk net de kroeg uitrollen en moest de Drunenaren veel in hun eigen 16 toelaten. Met Mark van Engeland hadden we een snelle man op links half. Hij kon enkele malen gevaarlijk opkomen en een goede voorzet afleveren. Omdat hij zag dat de Drunense spitsen niet tot scoren kwamen, deed hij dit zelf maar. Met een mooie glijbal in de verre hoek werd het 0-1. Hierna kwam het tijdperk Hubert. Serge Dumoulin nam 2 corners en Ronald van Beers knikte 2 maal zijn bolletje er tegen. 0-3. Ondanks dat het wat rommelig leek vanaf de zijkant (het veld was ook aardig ruk om op te spelen...) kwamen voor rust nog op 0-4. Serge Dumoulin zorgde met een loepzuivere assist hattrick ervoor dat Niels van Loon vanaf 16 meter ongenadig hard de bal aan de binnenkant van het zijnet werkte.
De kater zakte wat in de 2e helft bij Udenhout. Ze kwamen beter op en maakte het onze verdediging steeds lastiger. Toch kon RKDVC de voorsprong vergroten naar 0-5 door een goed omspeelde bal van Rick Berenschot en kon zo makkelijk binnenschieten. Hiertegenover zetten SSS een paar goede aanvallen op. Onze geleende keeper Mike Kremers van de A2 moest 2 doelpunten incasseren. Werd het toch nog even spannend. Kwam het OJC syndroom weer de kop op steken? Gelukkig niet. Een corner van Eddy van de Bosch werd binnengekopt door Rick Berenschot. Met een vergeten handje aan de tegenstander speelden we de wedstrijd uit en namen we voor de 5e keer op rij de 3 punten mee.