“OHHJEE (C) ROSMALEN”

OJC ROSMALEN 12
RKDVC 10
03-11-2013
3-2

Goede middag dames en heren, daar zijn we weer. Deze week kunt u hopelijk weer wel genieten van de wist-u-datjes die ons verslag altijd kenmerkend maken. Vanwege te veel kopij voor de DVC’er heeft u die namelijk een weekje moeten missen. Dus dat houdt in dat er deze week nog meer wist-u-datjes zijn dan normaal, wat weer inhoudt dat het wedstrijdverslag iets korter wordt, wat weer inhoudt dat we snel moeten beginnen. Daar gaan we dan.
Als eerste, en ook al is hij inmiddels eigenlijk niet meer nodig, de introductie van RKDVC 10. Deze week introduceren we de sexy goden van het verslag met het nummer dat steeds hoger te vinden is in de I-tunes top 30 op Q-music (Q is good for you) “Weekend van Feestdj Ruud”:  ‘O, het is weekend, weet niet wat je doe'. RKDVC 10, RKDVC 10, RKDVC 10, RKDVC 10, RKDVC 10, DVC 10 is wat ik zoe'. Er zijn sexy goden in de tent en mijn zakken zitten goe'. We knallen wat ballen erin en de schoentjes zijn goe'!’
Dan na deze mooie introductie waar u waarschijnlijk nog wel een week nodig heeft om van bij te komen, komt in vogelvlucht het verslag van de wedstrijd. Dus let goed op dat je er niet overheen leest.
Vandaag moest RKDVC 10 tegen een geduchte tegenstander; OJC Rosmalen. Niet alleen is deze tegenstander geducht omdat ze net iets meer leden hebben dan RKDVC, nee OJC is ook geducht omdat er een paar kennissen van RKDVC 10 voetballen waarbij de onderlinge strijd om de winst heerst.
De eerste helft ging RKDVC 10 (met windkracht 10 tegen) een poging wagen om langs de verdediging van OJC te komen, maar dit lukte helaas niet. Alle diepe ballen waar wij het normaal gesproken van moeten hebben, kwamen natuurlijk niet aan met deze tegenwind en daarom creëerden we weinig kansen. Marijn was nog het dichtst bij een scoringskans, maar hij schoot de bal net naast de goal.
OJC wist wel te profiteren van de weersomstandigheden en schoot een bal met de wind mee zo van 20 meter afstand langs Robin (onze vervangende keeper) de goal in. De 1-0 tegen was een feit.
Met die stand gingen wij de rust in en probeerden we onszelf weer op te laden voor de 2e helft. Helaas mocht het niet baten. Na 20 minuten stormden (letterlijk) OJC over DVC heen en was het al 3-0 tegen. Jeroen de Wijs (onze goede oude verdediger) kon de aanvallen niet stoppen helaas en ook Frank (de vervangende keeper in de 2e helft) kon de bal niet stoppen. Na de 3-0 had OJC nog een paar goede kansen, maar die werden wel vakkundig weggewerkt of gestopt door de verdediging en Frank. Dat gaf RKDVC weer moed en energie en je zag dat de laatste 20 minuten van de wedstrijd ook voor DVC begonnen te worden. Het duurde dan ook niet lang voordat Frank een diepe bal met de wind mee gaf op Marijn en dat Marijn met een schot dat zelfs verkeerd geraakt werd, toch langs de keeper in de goal wist te schieten. De 3-1 was een feit. Snel werd de bal gepakt en vochten we voor de 3-2. Deze kwam 10 minuten voor tijd uit een vrije trap, wederom van Marijn. Hij schoot de bal langs de muur in de verre hoek en zo was de wedstrijd in 10 minuten tijd weer spannend. Robin had nog een mooie kans uit een vrije trap, die net over de lat heen ging, maar het mocht niet baten. De 3-3 zat er zeker in, maar hij bleef helaas uit. Klasse gevoetbald in de tweede helft en top dat iedereen niet zijn hoofd liet hangen toen het 3-0 was, maar juist tot op het laatst vocht voor de gelijkmaker! Dat was het verslag van de wedstrijd, dus komen hier ook deze week weer de wist-u-datjes tot slot.
Wist u dat:
- Wij dit verslag het liefste weer op de laatste pagina’s van de DVC’er zien staan…
- U uw voorkeur voor Man Of The Match kunt sturen naar 06-42851921. Twee weken terug tegen UNO ANIMO was Martijn Timmermans deze Man Of The Match. Dit omdat hij in moest vallen als keeper en RKDVC daardoor heel veel keren heeft gered in de goal!!!
- Vorige week was Jeroen Verreijt deze Man Of The Match. Dit omdat hij als linkshalf vele meters heeft gemaakt en veelal zelfs ook linksback heeft moeten voetballen door de druk van WSC. Klasse gevoetbald en keurige sprintjes getrokken langs de zijlijn van linksback tot linksvoor positie en weer terug!!!
- Deze week is Michael Luijken deze Man Of The Match. Dit omdat hij keurig gevoetbald heeft en zich altijd goed inzet op welke positie hij speelt! We moesten dan ook allemaal een traantje wegpinken toen hij meldde dat hij na deze wedstrijd vanwege tijdgebrek stopt met voetballen. Het ga je goed Michael!!!
- Wij namens de feestdj Ruud commissie willen feliciteren: Frank omdat hij jarig was afgelopen zaterdag...
- Wij Jeroen de Wijs willen bedanken voor het invallen op het laatste moment!!!
- Slaapwandelen in een spijkerbed niet grappig is…
- Pinokkio bij de neus nemen niet grappig is…
- Een fotorolletje naar een ontwikkelingsland sturen niet grappig is…
- Een acupuncturist die een nieuwe datum wil prikken niet grappig is…
- Een missionaris die zich geen houding weet te geven niet grappig is…
- Maar we nu toch ff snel afsluiten met de vriendelijke groeten van:
Robin, Nick H, Koen, Sjoerd, Jeroen W, Frank, Rob, Patrick, Marijn, Matthijs, Ruud, Joris, Jeroen V, Nick S, Michael en Jorn…
Vriendelijke groeten van jullie trouwe supporter,
Jan Met-De-Korte-Achternaam (Hij is 3 keer getrouwd en houdt al zijn achternamen)
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven