Veerse Boys 4
24-11-2013
4-2

Scheidsrechter:   Hagelaars, P.H.
Vandaag kwam VB op bezoek op ons sportpark. Het betrof een inhaalduel, daar VB eerder niet kon aantreden door een herindeling van de seniorenteams. Hierna behaalde VB de nodige punten en is de laatste stek inmiddels verlaten. Trainer Twan waakte vooraf terecht voor onderschatting. Gedurende de 1e helft was RKDVC de dicterende ploeg. Het.klasseverschil was groot. Het gevolg was een 4-0 ruststand, geheel verdiend en zeker niet té ruim. Luuk Immers(2x), en Dennis scoorde. Oscar snoepte het doelpunt van Harry op de lijn af en het viertal was compleet. Het verval na rust was enorm. Wellicht door de tussenstand dachten we het op 70% wel af te kunnen. Credits gaan naar VB, die bleven strijden en terugkwamen in het duel. Bij DVC donderde het als een kaartenhuis in elkaar. De slechtste helft van het seizoen werd afgeleverd. Hierdoor kon VB terugkomen tot 4-2. Lering trekken uit de 2e helft en verder snel weer vergeten. De eerste uit het blok van 3 thuiswedstrijden is gewonnen. Door het verlies van Elshout lijkt het er op dat RKDVC met Nevelo mag gaan uitmaken wie aan het eind van de rit de champagne mag ontkurken.