PETER CLARKE BEZORGT RKDVC 2E NEDERLAAG DIT SEIZOEN

RWB 4
RKDVC 7
08-12-2013
2-1

RKDVC mocht vandaag aantreden tegen RWB uit Waalwijk. Op de Gaard werd afgetrapt door RWB. Christian van Hulten won eens een keer de tos. We begonnen zonder Wouter van Driel. Na meerdere pogingen van contact, vreesden we het ergste om de week erop met zijn familie aan de koffie en de cake te moeten zitten. Maar gelukkig kregen we een uur na de wedstrijd toch contact. We moesten hem helaas mededelen dat we geen 3 punten uit Waalwijk mee hadden genomen. De eerste helft was RWB het meest aan de bal. De georganiseerde ploeg had enkele kansen maar dankzij Tom Achtereekte bleef het bij een brilstand. De tweede helft ging het meer gelijk op. Ook RKDVC kon dichter bij het Wollukse doel komen, maar kon geen echte scoringskansen aantekenen. Met wat geluk kwam RWB op voorsprong. Wat ongelukkig promoveerde Peter Clarke een schot op doel tot een doelpunt met het hoofd. RKDVC zette daar tegenover enkele mogelijkheden. Rick Berenschot kon zo nu en dan de verdediging passeren en een goede bal afleggen, maar de animo voorin bleef steken. RWB wist wederom enigszins gelukkig de 2-0 aan te tekenen. Paul van Boxtel kon niet voorkomen dat zijn tegenstander een schot op doel kon lossen. Deze werd niet goed verwerkt waardoor RWB makkelijk kon binnentikken. In de laatste minuut kon RKDVC toch nog iets terug doen in de vorm van een mooi uitgespeeld doelpunt van Rick Berenschot. Direct na de hervatting klonk het eindsignaal. RWB liep als terechte winnaar van het veld af.

Volgende week wacht WSC op de Drunense velden om een derby te beslechten.