Peter Clarke herstelt fout vorige week en bezorgt 7e overwinning

WSC 5
15-12-2013
5-4

Scheidsrechter:   Klerks, A.J.
Een zeer gewillig WSC stond tegenover RKDVC 7. De eerste 20 minuten was het alleen WSC. RKDVC had moeite met het vlotte en brede spel van de Waalwijkers. We lieten ze te veel toe in onze 16. Tom Achtereekte moest meerdere malen van zich laten spreken. De eerste mogelijkheid was gelijk raak voor DVC. Een vrije trap werd vlug genomen door Norbert Kolen en schoot hard onderkant lat binnen. WSC was even ontwricht. DVC voetbalde rustig verder en de verdediging kreeg meer grip op de Wollukse aanvallers. Een diepte pass op Rick Berenschot leverde de keeper een gele kaart op wegens het neerhalen. Stefan Ritzerfeld, die uit zijn eig en huis was verbannen dit weekend, eiste de bal op. De paal stond ditmaal in de weg. Later profiteerde Serge Dumoulin dat de keeper 10 minuten langs d kant stond en een simpel afstandsschot rolde binnen. Een comfortabele voorsprong, 2-0. In de tweede helft kon RKDVC zelfs tot een 3-0 voorsprong komen. Wouter van Driel kon mooi afmaken op een pass waarbij hij de verdediging uitspeelde en daarna de keeper verschalkte. WSC kwam terug in de wedstrijd naar 3-1. Wellicht kennen ze ons OJC syndroom want Rick Berenschot kon nog scoren na een goede actie van Wouter van Driel. 4-1. WSC kwam terug tot 4-4 mede dankzij een penalty en een Tikkie terug bal van Mark de Rooij. Maar toen kwam gelukkig Peter Clarke erin. De aanvoerder van WSC kwam geen enkele keer meer aan de bal. Daarnaast coachte hij Norbert Kolen dusdanig goed dat Norbert de juiste hoek uitkoos om zijn 2e vrije trap van die dag binnen te schieten. Een mooie 5-4 overwinning vandaag mannen!