Potver(Raams)donkie

Raamsdonk 6
RKDVC 10
15-12-2013
4-0

Goede middag ladies and gentlemen en welkom bij een wereldrecordpoging. Nu hoor ik u denken: “Wow. Ben ik echt bij een wereldrecordpoging aanwezig? Dat meen je niet! Waarvan???”
Het is een recordpoging om het kortste verslag te schrijven van RKDVC 10 in het jaar 2013. Want potverdorie… Het was een drama vandaag. Maar daar komen we zo op terug.
Als eerste, en ook al is hij inmiddels eigenlijk niet meer nodig, de introductie van RKDVC 10. Deze week introduceren we de sexy goden van het verslag met het nummer dat steeds hoger te vinden is in de I-tunes top 30 op Q-music (Q is good for you) “Formidable van Stromae”: ‘Formidable, formidable… RKDVC 10 est formidable, tu t’étais fort minable… Nous étions formidables,
Formidable, RKDVC 10 est formidable, J'étais fort minable, Nous étions formidables.’
Dan na deze mooie introductie waar u waarschijnlijk nog wel een week nodig heeft om van bij te komen (qua vertaling), komt in vogelvlucht het verslag van de wedstrijd. Want we blijven natuurlijk bezig met die recordpoging!
RKDVC 10 moest vandaag tegen Raamsdonk 6. De thuiswedstrijd hadden we gewonnen met 5-2 en we dachten dat dit ook een makkie zou worden. Maar dat werd het helaas niet. Heel het elftal had een offday leek het wel… Met als hoogtepunt een schotkans op goal van Matthijs Kamst in de eerste helft na een vrije trap van Robin, hebben we eigenlijk alle doelpogingen van de eerste helft wel besproken. Ohh nee wacht, we hebben ook nog een goede bal op Matthijs van Marijn, maar omdat Marijn werd neergehaald en Matthijs Kamst één op één op de keeper afging, werd er door de scheidsrechter vakkundig afgefloten voor een vrije trap op de plek waar Marijn werd aangepakt.
In de eerste helft werd er te veel op de lange bal gespeeld, daarom moest dit in de tweede helft anders! En dat gebeurde ook. We combineerden goed en al snel werd duidelijk dat we terug konden komen in de wedstrijd. Nick Scheutjens speelden zowaar met 2 kapbewegingen 3 man uit en wist de bal voor te geven. Helaas werd hij er niet ingeschoten door spits Mattijs Smit.
De combinatie met Patrick en Nick S ging zo goed op het middenveld dat Nick S nog een paar schotkansen had, maar die werden helaas naast geschoten. Jammer van een wedstrijd waar RKDVC 10 de het beste veldspel had, maar niet wist te scoren.
“Ohh en de uitslag dan?” hoor ik u denken. Dat was een 4-0 nederlaag, zoals bovenin al aangegeven is bij de score. Maar wel een compliment voor de achterhoede en keeper! Goed gewerkt.
Dat was het kortste verslag van de wedstrijd, dus wij hopen dat we de recordpoging gehaald hebben… Maar dat ligt natuurlijk puur aan de lengte van de wist-u-datjes tot slot. Komen ze dan nu:

Wist u dat:
- Wij dit verslag het liefste weer op de laatste pagina’s van de DVC’er zien staan…
- U uw voorkeur voor Man Of The Match kunt sturen naar 06-42851921. Deze week is Nick Scheutjens deze Man Of The Match. Dit omdat hij keurig gevoetbald heeft en zich altijd goed inzet op welke positie hij speelt! Daarnaast heeft hij dus ook een actie gemaakt waarbij hij drie man uitspeelden en een voorzet wist te geven!!!
- Wij namens de feestcommissie willen feliciteren: Mattijs Smit omdat hij zijn vriendin ten huwelijk heeft gevraagd en Frank omdat zijn zoontje jarig was afgelopen zondag!!!
- Wij ondanks onze vroege wedstrijdtijd er toch veel teams uit hebben gedronken in de kantine…
- Wij het barpersoneel van RKDVC een groot compliment willen geven voor het doen vergeten van de wedstrijd van zondag…
- Een imker die BIJziend is niet grappig is…
- Voor een dichte deur staan van een opendag van een gesloten inrichting niet grappig is…
- Een exporteur die niets uitvoert niet grappig is…
- Een loodgieter die het lootje legt niet grappig is…
- Een barman die met consumptiepraat niet grappig is…
- Een MELKBOER in koeienletters schrijven niet grappig is…
- Negen maanden moeten wachten in een abortuskliniek niet grappig is…
- Maar we nu toch ff snel afsluiten met de vriendelijke groeten van:
Rob, Nick H, Koen, Sjoerd, Ruud, Tim, Patrick, Marijn, Martijn, Matthijs, Nick S, Jeroen, Sjors, Mattijs en Robin…

Vriendelijke groeten van jullie trouwe supporter,
Jan Met-De-Korte-Achternaam (Hij is 3 keer getrouwd en houdt al zijn achternamen)
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven