“KerstEngelen”

RKDVC 10
FC Engelen 3
22-12-2013
1-4

Scheidsrechter:   Logten, H. van
RKDVC 10 – FC Engelen 3 (1 - 2) 1 - 4
“KerstEngelen”

Goede middag beste lezer. Welkom bij (helaas natuurlijk) alweer het laatste verslag van RKDVC 10 voor dit jaar. Maar natuurlijk niet getreurd hoor, want ook in 2014 kunt u weer “genieten” van de altijd nutteloze verslagen van de sexy goden van het 10e.
Na deze huishoudelijke mededeling starten we ook dit verslag eerst met een introductie van het 10e van RKDVC. Dit keer doen we dat met de melodie van “Oh Denneboom”; “Oh, DVC 10,
Oh, DVC 10… Wat zijn je spelers leuk om te zien. Ik heb ze laatst op 't veld zien staan. Toen konden ze netjes je mannetje staan. Oh, DVC 10, Oh, DVC 10… Ook nog sexy goden bovendien!1”
Nu we met deze mooie kerstintroductie gehad hebben, komt dan nu toch het wedstrijdverslag. Het was half 10 s’morgens en heel veel spelers van RKDVC 10, wel geteld 11, liepen het veld op voor de warming up. Ondertussen dat iedereen zij warming up deed, ging leider Scheut nog wat man bij regelen. Zodoende kon Ben Musters een wedstrijd meedoen en Peter Clarke een tweede helft.
Zo stonden we net met 13 man op het veld. En dat net op een dag dat we tegen de koploper moesten die een doelsaldo van +76 hebben en normaal gesproken 4e klasse spelen, maar zich te laat in hadden geschreven, waardoor ze nu 6e klasse spelen…
De wedstrijd zelf was één van de beste wedstrijden die we ooit hebben gespeeld als team. Dat klinkt gek gezien de stand, maar 1-4 tegen de koploper is echt geen gek resultaat!
Iedereen deed zijn taak goed; het middenveld schakelde snel mee om, de verdediging verdedigde als een dolle en de eenzame spits bleef goed voorin hangen voor een eventuele counter. Het ging zelfs zo goed dat toen Danny de bal uitverdedigde, we keurig konden opbouwen via Ruud, Nick S en Ben, tot voorin bij Robin. Die speelde 3 verdedigers uit en wist de bal keurig in de goal te schieten langs de keeper (1-0). Zo stond DVC zowaar voor tegen de koploper van de competitie.
Helaas was FC Engelen toch twee klassen te groot… Ze kwamen al snel terug op 1-1 door een keurig geplaatste bal langs Rob en net voor rust ook op een 1-2 voorsprong door simpel weg te draaien van de verdediging en weer de bal in de hoek te prikken langs Rob. Zonde dat in de laatste minuut de 1-2 viel voor FC Engelen, want qua verdediging stond het echt goed en was een 1-1 ruststand zeker verdiend!
De tweede helft wisten we dat Engelen druk ging zetten en dat het uit kon lopen op een monsterscore. Gelukkig was dat niet het geval. Iedereen deed wederom zijn verdedigende taak en heel af en toe kwamen we met Robin, Marijn, Nick S, Sjors en Matthijs tot serieuze aanvallen toe.
Helaas mocht het niet baten. Ondanks dat iedereen goed heeft gewerkt, werd het toch 1-4 voor FC Engelen. Maar de complimenten voor de verdediging en keeper Rob, want wat hebben zij veel ballen uit het goal gehouden!!!
Dan komt nu toch aan al het moois een eind, want met dit wedstrijd verslag zijn we aan het einde gekomen van het laatste verslag van het jaar 2013. Maar natuurlijk niet voor de laatste wist-u-datjes van het jaar. Komen ze!

Wist u dat:
- Wij dit verslag het liefste weer op de laatste pagina’s van de DVC’er zien staan…
- U kunt uw voorkeur voor Man Of The Match sturen naar 06-42851921. Deze week is Rob De Vries deze Man Of The Match. Dit omdat hij een dijk van een wedstrijd heeft gekeept en vooral goed was in de één op één situaties. Hij heeft ons behoed voor een grotere nederlaag!!!
- Wij vandaag ook een Ben Of The Match hadden; Ben Musters die uitstekend gejaagd heeft vandaag!!!
- Wij Peter Clarke willen bedanken voor het meedoen met ons vandaag!!!
- Wij vlagger Stijn Holtslag willen bedanken voor het vlaggen van een keurige 2e helft!!!
- Lars Kieviets en Steven ten Cate heel graag vernoemd willen worden in een verslag en daarom hebben gevraagd of ze hier in het verslag mogen staan…
- Kerstelfen op school geen alfabet, maar een elfabet leren…
- Mensen die bang zijn voor de kerstman CLAUStrofobie hebben…
- Een kerstman een beuk verkopen in een tuincentrum is niet grappig…
- Een boom versieren, maar geen ballen ervoor hebben niet grappig is…
- Een blondine met een kerstmuts op een ‘dom blondje’ noemen niet grappig is…
- Wij u uit willen nodigen voor de openingswedstrijd van het nieuwe jaar op zondag 26 januari: RKDVC 10 – RKDVC Veteranen…
- En dat wij natuurlijk iedereen fijne feestdagen willen wensen namens:
Rob, Frank, Joris, Sjors, Robin, Stefan, Nick vd H, Matthijs, Patrick, Tim, Jorn, Koen, Nick S, Mattijs, Marijn, Martijn, Danny, Sjoerd, Jeroen, Ruud en Davy…

Vriendelijke groeten van jullie trouwe supporter,
Jan Met-De-Korte-Achternaam (Hij is 3 keer getrouwd en houdt al zijn achternamen)
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven