DVC geflatteerd naar monsterzege

RKDVC 6
Blauw Wit'81 2
02-02-2014
7-1

Scheidsrechter:   Logten, H. van
RKDVC 6 heeft in de thuiswedstrijd tegen BW met 7-1 uitgehaald. Zo makkelijk als de score doet vermoeden ging het echter niet.
DVC schoot uit de startblokken en Oscar Wientjens wist met zijn eerdte twee fabuleuze balcontacten het projectiel over de doelman en in de goal te krijgen. BW voetbalde bij tijd en wijlen aardig mee. DVC was met scherpe uitbraken in staat de score uit te breiden. Topscorer Luuk schoot weer 2 soepballetjes binnen. Aan de andere kant veroorzaakte Harry een strafschop met een karatetrap waar mister Myachi jaloers op zou zijn. Doelman Berry was in bloedvorm vandaag en stopte de inzet. Niet veel later had Berry weer een uitstekende save in huis. Waar BW niet scoorde, was DVC een stuk scherper. Na een combinatie over links tussen Harry en Hans kon Dennis de bal in een leeg doel lopen.
DVC zat met de 4-0 ruststand in een zetel. Nog binnen het uur scoorde Jeroen met het hoofd de 5-0. Hierna verslapten wij en had BW periodes meer in te brengen. Met kunst en vliegwerk bleef een tegengoal lang uit.We kwamen zelfs op 6-0 door Dennis. In de 80e minuut moest Berry dan toch capituleren en scoorde BW haar eretreffer. Het slotakkoord van deze zonnige zondagochtend was voor Dennis, die de bal wel heel sierlijk over de doelman heen binnen liet vallen: 7-1.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven