Hoe te winnen in minder dan 90 minuten?

RKDVC 10
Berkdijk 4
02-02-2014
2-0

Scheidsrechter:   Klerks, A.J.
Goede middag beste lezer. Welkom bij een speciaal verslag van uw altijd verslag doende elftal; RKDVC 10. Laat mij uitleggen waarom dit een speciaal verslag is van de sexy goden van het 10e.
In dit verslag krijgt u als trouwe lezer gratis en voor niets (dat is dus voor nul euro en nul cent) een cursus aangeboden om te leren winnen in minder dan 90 minuten. Wat moet je daar voor doen?
Als eerste moet je een verslag starten met een hele kinderlijke introductie die bij de wedstrijd hoort. Dit keer op de melodie van een oude serie uit de jaren 90 “De Rescue Rangers”; “Soms gaat misdaad, door mazen van de wet… Maar DVC 10 op het veld, gaat daarop in verzet! Geen karwei te groot, geen klus te zwaar… Ut 10e staat altijd klaar! P-p-p-pak ze dan… DVC 10… K-k-k-kom der aan, wat een sexy goden… Nee nee die zijn niet bang voor avontuur… Ze raken zelden overstuur… P-p-p-pak ze dan, DVC 10… Die staan altijd hun man!”
Als je dan de introductie hebt gehad in de vorm van een kinderlijke melodie, moet je als tweede
de wedstrijd zelf goed analyseren. Hier gaat meestal wel het minste tijd in zitten. Mocht u nu ook een voorbeeld nodig hebben voor stap twee, dan komt hier een exemplaar.
Om iets over 10 begon de wedstrijd die bij de scheidsrechter al als ‘risico wedstrijd’ omschreven was door de KNVB themself. Dit kwam omdat de wedstrijd in Kaatsheuvel tegen Berkdijk ook al onsportief door Berkdijk werd gespeeld.
Vanaf begin af aan zat RKDVC er goed op met de 11 man die ze op het veld in de basis hadden staan.
Één van hen was de oud eerste voetballer ‘Ruud Walravens’. Hij zette de rechterkant van het veld goed neer en kwam vaak mee op in de aanval. Dit leidde ertoe dat Robin vanaf linksvoor een mooie hoge bal kon geven op het hoofd van Ruud Walravens in het 5 metergebied, waarna Ruud hem vrij in de goal kon koppen. Zo tekende hij voor de 1-0 na 7 minuten in het voordeel voor RKDVC.
Daarna jaagde RKDVC zeer goed en veroverde iedere bal van Berkdijk. Dit was al de fase waarin Berkdijk ging mopperen op alles en iedereen die ook maar op één of andere manier met de wedstrijd te maken had. Dit had als gevolg dat RKDVC nog makkelijker door het spel van Berkdijk kon komen.
Zo kon Robin de bal op Nick S geven, die weer op een snel bewegende Marijn, die weer op Nick S, die weer op Marijn en die weer op Nick S. Waarnaar Nick S tekende voor een mooie goal voor RKDVC 10 (2-0).
Daarna werd het een trapwedstrijd. Berkdijk ging steeds feller in op de veldspelers van RKDVC. Hun nummer 14 was de hele wedstrijd al aan het dreigen richting de verdediging (die vandaag bestond uit; Sjoerd linksback, Nick H laatste man, Joris voorstopper en Matthijs rechtsback). In de tweede helft was het dan ook niet een verrassing dat deze speler er door de scheids afgestuurd werd toen hij doorhaalde op Patrick (de mid-mid). Op dat moment (in minuut 62) werd de sfeer al dreigend.
Nog geen 2 minuten later was het weer een speler van Berkdijk die er met geel 10 minuten af moest, omdat hij met gestrekt been inging op Ruud ten Westenend (rechtsback ipv Ruud Walravens). Toen sloeg de sfeer om; het werd alleen nog maar een trap wedstrijd. Toen Patrick dan ook eigenlijk de 3-0 maakte (die onterecht afgekeurd werd) dankzij een voorzet van Robin, waren alle pijlen op hem gericht. Een speler ging door het lint in een duel met Patrick om de bal en greep hem naar de keel.
Op dat moment besloot de scheidsrechter het duel te beëindigen nog voor de 90 minuten gespeeld waren. De uitslag bleef toen op een 2-0 voorsprong voor RKDVC.
Dus dit is eigenlijk het geheim van een wedstrijd winnen zonder moe te worden; namelijk zonder 90 minuten te spelen.
Dan komt nu na deze spoedcursus natuurlijk weer een reeks wist-u-datjes van deze wedstrijd om de cursus goed af te sluiten.

Wist u dat:
- Wij dit verslag het liefste weer op de laatste pagina’s van de DVC’er zien staan…
- U kunt uw voorkeur voor Man Of The Match sturen naar 06-42851921. Deze week is Matthijs Kamst deze Man Of The Match. Dit omdat hij een dijk van een wedstrijd heeft gevoetbald als rechtsback en geen speler langs hem liet!!!
- Wij Ruud Walravens willen bedanken voor het meedoen met ons vandaag!!!
- RKDVC 10 dit seizoen 6 punten heeft behaald in de wedstrijden tegen Berkdijk…
- Frank in de rust heeft bekent dat hij kan voetballen…
- De veteranen onze dank genieten omdat zij ons hebben warmgedraaid vorige week voor deze wedstrijd…
- De slechtste openingszin toch echt de volgende is: ‘Wow ben jij familie van google? Want jij bent alles wat ik in een relatie zoek…’
- Tegen een zak zeggen dat hij stinkt niet grappig is…
- Vragen hoeveel Cor Netto verdient niet grappig is…
- Met een smart wachten op de wegenwacht niet grappig is…
- Het niet meer trekken om naar de spermabank te gaan niet grappig is…
- En dat wij natuurlijk iedereen een fijne nieuwe week willen wensen namens:
Rob, Frank, Joris, Nick vd H, Sjoerd, Matthijs, Patrick, Tim, Jorn, Ruud Walravens, Ruud ten Westenend, Nick S, Marijn, Jeroen, Robin en Davy…

Vriendelijke groeten van jullie trouwe supporter,
Jan Met-De-Korte-Achternaam (Hij is 3 keer getrouwd en houdt al zijn achternamen)
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven