Baardwijk C1
RKDVC C2
06-12-2014
1-2

Na 2 nederlagen op rij stond er voor DE C2 de derby naar Baardwijk C1 op het programma. Dit is de 1ste wedstrijd uit de returns voor de competitie in de thuiswedstrijd wisten de boys na 'n dramatische 1ste helft 0-2 de wedstrijd in de 2e helft naar zich toe te trekken 3-2 maar in de slotminuut viel toch de 3-3.
Op 'n voor deze generatie "vreemde manier" van reizen: PER FIETS((ff gemopper) naar 'n uitwedstrijd werd er keurig en gedisciplineerd met 2-en naast elkaar vertrokken naar Wolluk.
Daar mocht gespeeld worden op het hoofdveld waarvan de bovenlaag echter wat gladjes was waardoor soms spelers uitgleden. Met 'n, door div.blessures, ietwat gewijzigde strijdwijze kenden we 'n flitsende start na 47 sec. wist Menno 'n prima actie van de "MOTM" Mohamed doeltreffend af te maken 0-1. Zo dat beloofde wat voor het verdere verloop van de wedstrijd. Idd. Baardwijk had bijna gedurende de gehele 1ste helft niets in te brengen.Alleen ons MANCO dat we de mogelijkheden en kansen niet benutten, ook door goed keeperswerk van de B-goalie, hield ze in de wedstrijd, zodoende slechts 'n ruststand van 0-1.
Met de waarschuwing om,ondanks de overmacht, vooral niet te
verslappen begonnen de boys zoals ze de 1ste helft bezig waren.Daar B.hun speelwijze en opstelling ietwat gewijzigd hadden en ook regelmatig voor ons doel wisten te komen werd het 'n spannende en soms van B-zijde, harde, 2e helft. Na 'n werkelijk prima uitgevoerde counter was het weer Mo* die Ma** in staat stelde de 0-2 binnen te tikken en was het wachten op de 0-3. Deze werd o.a. door verkeerde keuzes bij genoeg mogelijkheden echter niet gescoord.Jammer want dan was er meer energie over geweest voor de terugreis per fiets. Kort voor tijd wist B. 'n vrije trap prachtig in de kruising te krullen1-2.
Volgende week de laatste comp-wedstrijd voor de winterstop naar Madese Boys ook zulks goed spel dan is plaats 4 binnen handbereik.