RKDVC C2
21-02-2015
1-1

Scheidsrechter:   Magee, S.
Zonder enkele "vakantiegangers" en zieken, maar met prima vervangers(Rody Stupers en Bram Hansen), moest er vroeg vertrokken worden voor de wedstrijd tegen Beek Vooruit C2, 'n concurrent voor plaats 3/4. Op 'n niet al te beste grasmat en onder 'n waterig zonnetje was de beginfase voor B-V met bijna direct al 'n mogelijkheid om de score te openen. Deze wake-up call deed de C2 boys goed want hierna namen zij het initiatief over. Vooral onze rechtervleugel, vandaag bestaande uit Bas, Tomas en Sam, wisten constant voor dreiging op de B-V verdediging te zorgen. Uit een van die combinaties wist Tomas op rechts de bal over hun lange doelman te lepelen, of ie over de doellijn zou zijn gegaan weet alleen Tijmen, maar die was zo slim hem voor de zekerheid maar binnen te koppen. 0-1 na 18 min. en zeker verdiend. In het vervolg van de 1ste helft wisten onze voorwaartsen niet meer te scoren ondanks verschillende goed opgezette aanvallen maar door getreuzel en verkeerde keuzes lukte dit voor rust niet meer.
Gedurende de 2e helft werd B-V steeds meer de bovenliggende partij echter zonder echt grote kansen. Ons middenveld kreeg steeds minder vat op hun goed combinerende en lopende middenvelders met uiteindelijk de, op dat moment verdiende 1-1.
Desondanks waren de beste grootste kansen voor DVC C2.Maar wat pech(schot van Mo via keeper binnenkantpaal) en toch weer verkeerde keuzes voor de goal kostte ons vandaag 2 punten. Jammer boys had meer ingezeten vandaag. Hopelijk volgende week als weer compleet(incl.Kevin, Cas en Menno)wel 3 punten.

Gr.KKJ en ondanks vroege tijdstip en kou, trouwe aanhang.