OJC ROSMALEN D3
05-12-2015
1-7

Scheidsrechter:   Willemse, T.C.H.
In een stormachtige ambiance stond voor de D2 een revanchewedstrijd tegen OJC op het programma. De heenwedstrijd ging met 6-1 verloren en na de overwinning van vorige week was het de bedoeling deze eerdere uitglijder tegen OJC recht te zetten. Hoe anders zou dit uitpakken! Ondanks alle goede bedoelingen en windkracht 8 in de rug lag de bal al na 1 minuut in het verkeerde netje. DVC gaf de tegenstander uit Rosmalen veel te veel ruimte en die wist daar wel raad mee. Er werd naar hartelust gecombineerd op het middenveld en met grote regelmaat werden de snelle spitsen in stelling gebracht. De ruststand was 0-3.
In de tweede helft was het spelbeeld niet veel anders. OJC domineerde en was gewoon een maatje te groot voor de D2 in deze vorm. Sven wist via een uitval nog wel de eretreffer op het scorebord te zetten, maar daar bleef het bij. Aan het eind van de rit mocht OJC huiswaarts met een makkelijke 1-7 overwinning op zak. Zelfs de leider van de tegenpartij verbaasde zich over het gemak waarmee DVC werd afgetroefd. Volgende week tegen CHC zal er echt uit een ander vaatje moeten worden getapt.