OSC'45 E1
05-03-2016
5-1

Scheidsrechter:   Visser, F.
Vandaag moesten we aantreden tegen OSC'45 uit Orthen. Een belangrijke wedstrijd om mee te blijven doen in de top.
Met Tim als aanvoerder begonnen we de wedstrijd. Al snel werd duidelijk dat OSC'45 gelijk vanaf de aftrap er volop ging en scoorde al vrij snel de 0-1. Toen werd het ff stil maar RKDVC herstelde zich snel en er kwamen wat enkele kansen. OSC had een goede keeper en hield er dan ook veel tegen. En uiteindelijk was daar toch onze treffer van aanvoerder Tim 1-1. Niet lang hierna volgde de 2-1 van Goof met een mooie kopbal uit een corner van Casper. Ja hoor.......lekker mannen....zo doorgaan!
Nog voor rust was het wederom Tim die ff lekker de 3-1 binnen knalde met een mooie afstandschot laag in de hoek. Rust.
Na de rust ging RKDVC door waar het gebleven was...met mooi voetbal en combinaties kregen we weer kansen maar telkens stond die verdomde goeie keeper in de weg van Orthen.
Wessel......uit de F-1 mocht vandaag ook eens lekker meeballen met onze kanjers en door zijn voortreffelijke inzet tekende hij nog de 4-1 aan! Supergoal jongen! En de 5-1 werd nog gescoord door een afstand pegel van Goof.