D3 net nie.

RKDVC D3
Zwaluw VFC D3
12-03-2016
0-1

Scheidsrechter:   Visser, F.
De 4e wedstrijdstrijd tegen koploper Zwaluw VFC D3. Afgelopen zomer was er nog met 3-0 gewonnen voor de beker. Een hattrick van Jordy en een beetje mazzel.
Nu een halfjaar een geminimaliseerde aanval bij de D3, Jordy naar de D2 en Luuk van Zwan veelal geblesseerd afgehaakt. Ziehier het probleem van de D3. Na 3 wedstrijden 1 punt, 2 doelpunten voor en 5 tegen.
Zwaluw nam vanaf de aftrap het heft in handen. Dvc kroop enkele malen door het oog van de naald. Op advies van de grens, greep coach Stan snel in. Bas naar het midden naast Thomas en Rens een linie zakken, zodat we meer tegenwicht konden bieden. Zwaluw speelde 4-4-2 en was vooral over de vleugels gevaarlijk. Het centrale duo Joris en Maarten kon nu voldoende rugdekking geven aan de vleugelverdedigers. 1 Uitverdedigingsfout werd fataal, te zwak opruimen, onderschepping, baltransport naar het centrum, weifelend optreden 0-1. DVC had slechts 1 wapenfeit. Anas veroverde op inzet de bal, met veel kracht en snelheid was hij de verdedigers te snel af. In plaats van af te leggen, produceerde hij een afzwaaier.
In de 2e helft was het DVC wat de klok sloeg, de Vughtse jongens konden slechts af en toe nog counteren. Na een solo van Anas over rechts legde hij nu wel goed voor. Voor langs open doel en Sal was een fractie van een seconde te laat, aanraken was genoeg geweest. Uit een corner nog een kopbal van Mark, die over ging, bal iets te hoog of net geen goede timing? Na de 2e wissel werd overgegaan op 3-4-3 om nog een gelijkspel af te dwingen. Nog een kleine schotmogelijkheid voor Rens, die goed werd vrijgespeeld. Eigenlijk had hij zelf moeten schieten in plaats van door te combineren.
Jammer, weer geen punten, het kwartje valt helaas steeds de verkeerde kant op. Voor het publiek een spannende en aantrekkelijke wedstrijd, het was mooi om onze jongens zo te zien strijden. In deze competitie zijn we nog geen enkele wedstrijd weggespeeld, maar scoren gaat moeizaam.
Volgende week al weer de 4e thuiswedstrijd tegen BMC. Daarna beginnen we de 2e helft van de competitie aan de uitwedstrijden.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven