WSC JO11-1
RKDVC JO11-1
04-02-2017
1-0

Vandaag gingen we naar Waalwijk voor de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie. WSC was de tegenstander dus we wisten dat het een zware wedstrijd zou gaan worden. We moesten het ook doen zonder de geblesseerde Wessel en zieke Luuk en ook Isaac was er niet bij. Gelukkig mochten we Milan en Rens lenen van de E2 om onze verdediging te versterken. Na de aftrap was de beginfase voor WSC maar de verdediging met Batu, Niels, Rens en Milan stond goed. De kansen die WSC kreeg werden gestopt door onze keeper Yannick. DVC kwam er soms goed uit maar mogelijkheden en kansen van Nick, Lars en Berra gingen er niet in. Met rust was het 0-0 wat een terechte afspiegeling was van de verhoudingen op het veld. Ook de tweede helft was het spannend met kansen aan beide kanten. WSC scoorde 1-0 ongeveer 10 minuten na rust. Een voorzet van links kwam terecht bij een vrijgelopen aanvaller van WSC die midden voor het doel stond. Gericht punterde hij de bal rechts in de hoek waardoor Yannick geen enkele kans had. Na deze tegengoal werd DVC sterker. Er kwam meer ruimte op het veld en de bal werd beter rondgespeeld. Een sterk slot offensief zorgde voor vele kansen op de gelijkmaker. Slordigheid in het afronden maar zeker ook de goed keepende doelman van WSC zorgde ervoor dat Drunen niet meer kon scoren waardoor de eindstand 1-0 werd. Jammer dat de goede inzet van onze jongens niet werd beloond. Een gelijkspel zou zeker terecht zijn geweest. Het was een spannende wedstrijd om naar te kijken waarin goed werd gevoetbald. Dit geeft vertrouwen voor de volgende wedstrijden. Volgende week uit naar Engelen om half 9. Iedereen de wekker zetten !