RKDVC JO11-6 overklast Wilhelmina JO11-7 in eerste competitiewedstrijd met ruime cijfers!!!!

RKDVC JO11-6
Wilhelmina JO11-7
18-02-2017
17-2

Scheidsrechter:   Noah Kamp (Scheidsrechter)
De jongens van JO11-6 stonden te popelen om het veld weer te betreden. Want na vele afgelastingen kon voor de jongens zaterdag dan echt de voorjaarscompetitie van start. Wilhelmina JO11-7 uit Den Bosch was de tegenstander. Helaas moest Khalid deze start van de voorjaarscompetitie missen omdat hij de avond voor de wedstrijd zijn pols brak. Veel beterschap Khalid en hopelijk ben je er snel weer bij.

De wedstrijd was nog geen minuut oud of Magloire opende de score. Dit was meteen het begin van een hele reeks doelpunten, want al in de 4e minuut was het Joris die na goed samenspel de nummer 2 binnen schoof. (2-0). Wilhelmina werd direct op eigen helft terug gedrukt en het sterk aanvallende spel van RKDVC resulteerde in de 8e minuut in het 3e doelpunt dat op Sven zijn naam kwam. Joris had de smaak te pakken en maakte in de 11e minuut zijn 2e treffer vd wedstrijd (4-0). Daarna maakte spelers Dominique en Sven plaats voor wisselspelers Mohammed en Feyo. Of de wisselingen op het veld mede reden waren is niet duidelijk, maar in het aanvallende spel waren de verdedigers even vergeten mee terug te zakken en daar maakte Wilhelmina gretig gebruik van en maakte in de 13e minuut de 4-1 via een hard schot langs de uitkomende keeper Lars. Maar daarna was RKDVC meteen weer aan zet. Nog geen minuut later weet Feyo de 5-1 recht onder in de hoek te plaatsen op aangeven van Nick. Daarna zorgt het goede samenspel tussen Mohammed en Magloire in de 18e minuut voor de 6-1 op naam van de laatst genoemde. Een mooie solo van Kasper, die ook wel wil scoren, zet de teller in de 20e minuut op 7 voor RKDVC en nog voor rust weet ook Magloire na een echte "Magu" de 8e treffer binnen te schieten.

Na rust biedt Magloire aan te gaan keepen zodat keeper Lars ook eens kan voetballen. De jongens hebben de 2e helft maar 1 doel en dat is dat keeper Lars MOET scoren vandaag. Werkelijk alle ballen worden doelgericht richting Lars geschoten of het spel wordt zodanig gespeeld dat Lars in scoringspositie komt. Maar dit doel blijkt vandaag het moeilijkste te behalen doel van de wedstrijd te zijn. Want elke bal die Lars krijgt, gaat net over, net voor langs of net naast de paal. Het zit hem niet mee....
Wel weten teamgenoten Dominque en Sven de scoren verder uit te bouwen naar 9-1 en 10-1.
En onverwacht krijgen de jongens van Wilhelmina, die de moed niet opgeven, halverwege 2e helft nog een kans en maken hun 2e doelpunt vd wedstrijd (10-2).
Via combinatievoetbal tussen de 3 spitsen weet Nick nr 11, Feyo nr 12 en Dominique nr 13 binnen te schieten. Dominique weet dit kunstje nog eens te herhalen en maakt ook nr 14. Ook Sven schiet er kort voor tijd nog een in en ook Mohammed mag eindelijk juichen als doelpunt nr 16 achter zijn naam komt. De bal gaat er uiteindelijk in na een corner die in de klust voor de goal belandt en Mohammed is er als de kippen bij.
Lars krijgt net voor tijd nog wat kansen, maar helaas lukt het hem niet zelf te scoren. Of heeft de scheidsrechter iets gezien wat wij niet zagen.... de eindstand is nl 17-2, maar wie die 17e nu toch gescoord heeft......

Met al dat getel ben ik uiteindelijk vergeten op te letten bij de penalty's. Dat RKDVC gewonnen heeft weet ik wel, maar met hoeveel...

Jongens dit beloofd een leuke voorjaarscompetitie te worden heb ik zo het vermoeden. Nu eerst een weekendje in de polonaise, daarna de volgende ronde voor de beker, spannend.....en dan hervatten we de competitie weer.

Een trouwe, troste supporter.

 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven