Mooie overwinning JO11-4 tegen de koploper

Boxtel JO11-2
11-03-2017
4-3

Scheidsrechter:   Luc Koevoets (Scheidsrechter)
Na de spetterende overwinning van vorige week, waar de tegenstander werd opgerold met 14-3, moesten we nu tegen de koploper uit Boxtel.
Bij een overwinning zouden we de aansluiting behouden met de bovenste teams, dus we waren erop gebrand om een goed resultaat neer te zetten.

In het begin ging het nog wat moeizaam en moesten alle spelers hun plek nog een beetje vinden. Dit resulteerde in kansen over en weer met een terechte 2-2 rustscore.

Na rust begonnen meer met vechtvoetbal maar door goed fysiek verdedigen bleven we overeind. Zo ongeveer in het derde kwart ging het ineens echt lopen, wat resulteerde in 2 mooie goals waardoor de we overwinning zo goed als zeker binnen hadden.
Nog een verrassende tegengoal in de laatste paar minuten bracht ons niet in verwarring en we speelden de wedstrijd goed uit.

Iedereen gefeliciteerd met deze overwinning!
Spannend was het zeker tegen deze geduchte tegenstander.
Maar door hard werken en ook als een team goed te spelen zeker ook een verdiende overwinning.

Op naar volgende week, waar alweer de volgende topper wacht!