ST BZC/ JO11-2
25-03-2017
4-1

RKDVC JO11-5 - ST BZC JO11-2
Een paar weken gelden hebben we de wedstrijd in Brakel verloren, dus de mannen wilden revanche. In de kleedkamer afgesproken dat we sterk zouden beginnen en de kop niet zouden laten hangen als er tegen gescoord werd.
De wedstrijd begint en toch zijn we de eerste paar minuten nog niet heel scherp, daar was eerste een aansporing van de kant voor nodig. Daarna werd er goed samen gespeeld en we konden Sven twee keer alleen voor de keeper vrij spelen, maar helaas ging het twee keer mis. Ongeveer na een kwartier werd er wederom een goede aanval opgezet en kwam Ralph in een kansrijke positie, doelpunt 1-0.
Zo nu is de druk er een beetje vanaf en gaan we nog wat beter voetballen. BZC komt dan ook niet meer van hun eigen helft en het kon dan ook niet uitblijven. Een afgeslagen bal werd door Luuk op het middenveld opgepikt en hij schoot de bal met een enorme pegel onder de lat 2-0.
We hadden de smaak te pakken en ging lekker door, de 3-0 hing in de lucht, alleen de scheidsrechter wachtte daar niet op eerst rusten.
In de rust zijn we van een blauw shirt naar een oranje shirt gewisseld, omdat we het maar lastig te zien was en de witte hesjes hielpen ook niet volgens de scheidsrechter.
De tweede helft werd goed gestart, we werden soms een beetje overmoedig en daardoor kwamen we af en toe in de problemen en moesten we een corner weggeven. Deze werd snel genomen en ook snel binnen geschoten, maar gelukkig telde hij niet, omdat de corner niet goed genomen was, de bal lag niet op de achterlijn. Dus opnieuw nemen zij de scheids deze werd wel goed uitverdedigd. Een goede uitbraak aan de rechterkant vanuit de verdediging, een mooie rush van Niek O langs de lijn en een even mooie voorzet op Ralph. Hij neemt de bal netjes aan en schiet de bal binnen 3-0.
Door de roep om meer goals, van langs de lijn en de drive van Luuk naar voren, kwamen een paar keer dicht bij een goal. Nadat Luuk de bal op het middenveld had afgepakt ging hij met een slalom naar de goal, maar de bal werd gekeerd door de keeper, deze moest de bal los laten, Luuk zag zijn kans schoon om de bal als nog langs de keeper te prikken, 4-0.
Zou een hele mooie uitslag zijn, zij het niet dat de tegenstander daar anders overdacht en alle aanvalsdrang van onze verdedigers hielp hier niet mee 4-1, maar de overwinning was binnen, iedereen heeft hard gewerkt en verdiend een pluim.
Na deze mooie overwinning was het dan ook verdiend dat de mannen konden genieten van een heerlijk frietje. Ga zo door met mooi voetbal en goed samen spellen dan kunnen we misschien nog meer feestjes vieren, maar niet overmoedig worden.