RKDVC JO19-1
01-02-2020
3 - 1

Scheidsrechter:   K. (Kevin) de Mulder
De competitie werd hervat op de 1ste dag van februari in het pittoreske Horst. Wittenhorst is de tegenstander. De club heeft een samenwerkingsverband met VVV-Venlo en heeft een schitterende accommodatie. De wedstrijd kwam moeizaam op gang. Pas in de 7de minuut was er sprake van gevaar. Wittenhorst gaf een voorzet maar Bram kon de bal onderscheppen. Wel kreeg Wittenhorst een vrije trap, maar deze ging huizenhoog over. In de 11de minuut lieten wij wat van ons horen door middel van een vrije trap. Bram nam hem. Helaas kon Rody zijn voet net niet hard genoeg tegen de bal aanzetten waardoor de keeper makkelijk kon redden. Bijna een kwartier zal menig persoon gegeeuwd hebben maar in de 24ste minuut was er weer gevaar voor de goal. Robbin zag zijn vrije trap naast gaan. Twee minuten later; balverlies op het middenveld van Rody. Wittenhorst gaf een prima voorzet en de aanvaller produceerde een goede poging maar Remco hield zijn doel schoon. In de rebound was het dan toch raak: 1-0. Hierna neemt Wittenhorst de overhand en speelt met RKDVC. Ze raken onder andere 2x de lat, Remco redde ons en tot overmaat van ramp verdubbelden zij de voorsprong via het hoofd van Sam Vraets: 2-0 in de eerste minuut van de blessuretijd. Na rust was het spel niet goed van beide partijen maar was er wel één ploeg die kansen creëerde: Wittenhorst. In de 47ste minuut wist Remco nog een schot van Wittenhorst te keren maar in de 51ste was hij kansloos. Ook hij kon niet voorkomen dat de vrijstaande aanvaller helemaal vrij stond en de 3-0 in kon koppen. Vanaf dit moment proberen we de rug te rechten maar het kwam natuurlijk te laat. Sam van Esch schoot voorlangs in de 75ste minuut. 5 minuten later kwamen we op 3-1. Robbin ging alleen op de keeper af maar zag zijn schot gekraakt worden. Hij zag ook dat de bal in de voeten kwam bij Tomas, die de bal rustig kon binnenwerken. Jammer boys. Volgende week knallen, thuis tegen Orion. Succes!

Opstelling: Remco, Bram H, Tom, Tomas, Sam V (Jasper/45), Menno, Ricardo (Pim/54), Rody, Tijmen (Sam E/54), Robbin, Bart

Remco afgelopen week met het 1e had meegetraind?
Sam V de eerste helft constant tegen 2 man stond?