Scheidsrechter:   R.J.W. (Rick) Hansen… (+1)
RKDVC JO19-4 - Elshout JO19-1
Uitslag: 3-4

Wat mooier om te starten met een klassieke derby.
De wedstrijd vond plaats onder de bezielende leiding van onze enige echte Klaps. Hij speelde zijn beste wedstrijd van het seizoen. En misschien wel zijn carrière.

Na de toespraak van onze coach, die de avond ervoor nog bij de Chinees was geweest en zekerheidshalve een mondkapje droeg, begonnen we zoals je een derby moet beginnen. Volle bak er op. De boerenkinkels wisten ff niet waar ze zoeken moesten. Er werden mooie kansen gecreëerd, maar de afronding liet te wensen over.
Elshout hanteerde de lange bal. Na een van die lange ballen kregen we een ingooi ver op onze eigen helft. Ff niet opletten en als duiveltjes uit een doosje scoorde Elshout zowaar de 0-1. THE A team stond even niet goed en voor dat we met de ogen konden knipperden. Was het al 0-2.
THE A team wist zich weer op te richten en pakte de wedstrijd weer in handen. Kans op kans werden weer gecreëerd, maar wederom niet afgerond. Hans had zijn toverspreuk niet meegenomen en Puutje zijn vizier. Ze zijn de bal van het laatste schot van Puutje nu nog steeds aan het zoeken.
De counterluizenploeg uit Elshout, dat zich in de winterstop dus aanzienlijk heeft versterkt, wist er nog wél een bij te prikken 0-3 uit een corner. 3 kansen weggegeven 3 goals tegen. Zo kan voetbal zijn.
Toch wisten we voor rust nog een goaltje mee te pikken. 1-3 (puppy) het gaf ons hoop op herstel.
Na rust hetzelfde beeld: wij vol gas en Elshout wachtend en loerend op een kansje. Het was al snel 2-3 wederom door puppy. En natuurljk kwam het kansje voor Elshout. 2-4.
Matsu wist er met een mooie knal in de kruising nog wel 3-4 van te maken, maar onze Klaps maakte er na 15 minuten extra tijd toch echt een eind aan.