Hoofddorp s.v. B1
14-11-2015
1-2

Scheidsrechter:   Wijs, R.E. de
De eerste kans is voor DVC, 6e min. kopbal Tugsad gaat over. 15e min. vrije trap Hoofddorp gaat over. 16e min. een pegel van Sam gaat over. 17e min. aanval dvc met 2 schoten vlak na elkaar voor het doel, het laatste schot van Pjotr op de paal, Hoofddorp komt goed weg. Voetballend gebeurt er wat! Er wordt door beide partijen leuk gevoetbald, dvc speelt verzorgt en met passie en de spelers weten elkaar goed te vinden. 27e min. schot Hoofddorp wordt net naast gewerkt. 28e min. Pjotr is doorge-broken en probeert in de 16 de keeper met een stift te verschalken, de bal gaat net naast. 35e min. schot Hoofddorp gaat net over. Onze B1 blijkt vandaag gelijkwaardig te zijn met de tegenstander van vandaag, die soms moeite blijkt te hebben dat ze vandaag op gewoon gras moeten voetballen i.p.v. kunstgras.

De ruststand 0-0.
Ondanks deze stand hebben we aanvallend wat laten zien op het hoofdveld en als collectief goed voetbal laten zien.

Tweede helft, 5e min. een schrimmich voor het Hoofddorp doel, weer geen 1-0. De wedstrijd blijft op en neer gaan, de 2 wissels pakken goed uit. 24e min. eindelijk zit het eens mee, de 1-0 valt, Tugsad omspeelt de keeper en scoort !. 32e min. schot van enkele meters op onze doelman gaat gelukkig over. 35e min. Tugsad krijgt rood voor een tackle, volhouden mannen we moeten nog maar vijf minuten zien te overbruggen om de 3 punten binnen te slepen !. 37e min. een aanvaller schiet een op een rakelings langs Jelte, afkloppen. 38e min. een diagonaal schot Hoofddorp richting de verre hoek wordt net niet afdoende gekeerd door onze keeper en het is 1-1, balen .. 41e min. een aanval van dvc, Hoofddorp countert en opnieuw aanvaller een op een voor onze keeper, om gek van te worden 1-2 in de laatste seconden van de wedstrijd !.

Jammer we hebben vandaag zelfs geen puntje aan deze wedstrijd mogen overhouden. Onthoud echter het meest belangrijke van vandaag, er stond vandaag een team dat er voor wilde gaan en we hebben aan deze goed gespeelde wedstrijd behoorlijke wat kans-rijke acties gemaakt.

Vandaag een uitstekend leidende scheidsrechter, dit mag ook wel eens gezegd worden ! Consequent fluitend, laten voetballen en als er gefloten wordt is dit terecht, net als de uitgereikte gele prenten. Alleen over de rode kaart was discussie, helaas voor dvc was dit cruciaal voor de wedstrijduitslag. De wedstrijd duurde vandaag 3 minuten te lang.