Wanneer komt de ommekeer?

RKDVC C2
RKDSV C1
28-11-2015
0-1

Scheidsrechter:   Brokx, J.A.W.M.
Vandaag de laatste wedstrijd uit de 1ste helft van de competitie.
RKDSV C1 uit Diessen, die 1 plaats boven ons staan met 2 pnt. meer, dus bij winst zouden we stijgen op de ranglijst en boven DSV komen. Met de weer fitte Tufan erbij hadden we meer keuze mogelijkheden voorin. Na 'n van beide kanten afwachtend begin nam DE C2, met de wind mee, het initiatief en werden de Diessenaren constant onder druk gehouden.
Ondanks dat we de bovenliggende partij waren kwam dit helaas(weer) niet tot uiting op het, overigens niet aanwezige, scorebord.
Dit euvel, het niet benutten van mogelijkheden en kansen, begint 'n chronisch probleem te worden voor onze C2-Boys, waardoor de wedstrijden steeds "zwaarder" om winnend af te sluiten.
Na rust met de wind tegen waren we nog steeds het team dat het betere spel en kansjes(3) had en alleen voor de counters van DSV diende op te passen. Maar onze verdediging,onder aanvoering van de ook vandaag weer als 'n veldheer spelende Bart, geeft momenteel nagenoeg "niets weg"zoals dat heet en als dat wel 'ns gebeurd staat er altijd nog Luuk(slechts 3 tegendoelpunten in 5 wedstrijden)in het doel. Kortom deze wedstrijd konden we eigenlijk niet verliezen, maar zoals dat dan toch vaak gaat de tegenstander loert op dat ene kansje dat er altijd komt. En ja hoor, heel kort voor tijd; 'n corner voor DSV, onoplettendheid en elkaar niet goed coachen van onze kant, de 0-1 ligt in ons doel. ...domme nog an toe.
ALWEER 'N ONTERECHTE EN NIET VERDIENDE NEDERLAAG voor DE C2-boys(+aanhang). Zo jammer boys, maar ja zoals nr.14 JC altijd zegt: als je niet schiet ken je niet score. Volgende week naar ongeslagen koploper Boxtel nwe kansen!!!!!?

De licht teleurgestelde KKJ + aanwezige moeders en enkele vaders
P.s. Sam Vr. en Piet(je) waren door blessures niet beschikbaar, spoedig herstel, Sjoerd en Menno van de C3, bedankt voor aansluiten en meespelen.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven