Geflatteerde nederlaag

Boxtel C1
RKDVC C2
05-12-2015
8-0

Vandaag de 1ste terugwedstrijd van de competitie. Tegenstander is Boxtel C1, souvereine koploper met 33pnt. uit 11. Woensdag na de training al opstelling en speelwijze besproken met de Boys. Vandaag nog even op teruggekomen of iedereen t snapte en erin geloofde. Vanaf de start probeerde Boxtel, met koude sterke wind in de rug, de druk op te voeren maar daar de C2-boys zich prima aan de afspraken en opdracht hielden wist B. zich nagenoeg geen scoringsmogelijkheden te verschaffen. Zelf kwamen we met deze speelwijze ook regelmatig bij of in de 16 bij B. Toen na ruim 20 min. de 0-0 nog op het scorebord stond begon de Technische Staf van B. licht geiiriteerd te raken dat ze,door onze sterke tegenstand bijna niet bij Luuk z'n doel konden komen. Echter gaandeweg de 1ste helft werd voor iedereen op en langs het veld wel duidelijk dat de scheidsrechter wel erg op de hand van de Rood Witten van Boxtel was. Vrijwel elk duel dat door de ook nog fysiek sterkere Boxtelnaren verloren werd, zeker rond onze 16,werd door de scheids beloond?? met 'n vrije trap voor B!!!.
Mede daardoor kon de 1-0 niet uitblijven wat, boys zie het als compliment voor ons tegenspel, als 'n finale-winst werd gevierd door B. Kort voor rust toonden ze wel hun klasse door 'n foute inspeelpass van onze kant via 'n prima crosspass om te zetten in de 2-0.
Tijdens de rust de boys complimenten gemaakt voor het getoonde spel en aangegeven te proberen dit zo lang mogelijk vol te houden.
Vrijwel direct na de aftrap werd 'n dieptepass,na miscommunicatie tussen Luuk en Bart, door een van de beste spelers van B. van grote afstand zeer fraai, in het door dit misverstand, lege doel geschoten. Voordat de wissels en de trouwe aanhang ook weer langs de lijn stonden lag de 4-0 al in ons doel, overigens na weer 'n heel gemakkelijk gegeven vrije trap.
Door deze 2 mokerslagen was het geloof en de overtuiging bij onze Boys geheel verdwenen. En als dan ook de scheids totaal niet aanvoelt dat ie wel erg eenzijdig aan het fluiten is kun je onze dappere strijders niet verwijten dat de score daardoor(met wat hulp) oploopt naar 'n geflatteerde 8-0.Uitslag snel vergeten boys!!, de getoonde discipline in de speelwijze vasthouden, geeft meer houvast komende wedstrijden voor de winterstop.

De toch hoopvolle KKJ en trouwe aanhang.

P.s. Piet(je)en Tufan toonde aan weer fit te zijn en Willem Kuijsten(C1) bedankt voor meespelen.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven