BMC 6
17-01-2016
3-2

Scheidsrechter:   Logten, H. van
Op een lichtelijk besneeuwd veld mochten we de competitie continueren tegen het vrij sterk geachte zesde elftal van BMC. Ondanks dat er enkele spelers afwezig waren, een geldige reden hadden of niet, werd er gewoon gevoetbald. RKDVC begon fris aan de wedstrijd. Echt grote mogelijkheden bleven uit maar gevaarlijk was het wel en BMC kwam niet in het geheel voor. Er werd leuk gecombineerd, zo schoten bijvoorbeeld Michael, Cas en Roel naast/over. BMC kwam pas na een half uur ofzo een beetje in de buurt van Patrick met een mislukte voorzet. Na wederom een leuke combinatie waarbij onze aanvoerder Michael de bal aan Cas gaf, deze zag zijn inzet 2x gestopt worden door de doelman. Kort hierna een van de weinige keren dat BMC voorin kwam, resulteerde in een vrije trap. Patrick maakte een mooie save. Maurice was het zat en met een afgeslagen bal probeerde hij van 25 meter de bal over de keeper te wippen en dat lukte hem ook nog. 1-0. Niet lang voor rust. De 2e helft ging in principe op dezelfde voet door maar 10 minuten na de rust was er plots een Barcelona-aanval door het midden, die ook deftig afgemaakt werd: 1-1. Nog niet iedereen was van de schrik bekomen of Michael had de 2-1 er in liggen. Weer niet heel veel later was er weer gewoon een mooie combinatie en een mooie goal, 2-2. Zou het eerste puntverlies van het jaar nu al geleden worden? Er werden wissels toegepast en veel werd er op de aanval gericht. Met resultaat, een cornerbal viel tussen 80 man in die allemaal wild tegen de bal aan probeerde te trappen. Uiteindelijk kwam Michael als winnaar uit de strijd en 2 minuten voor tijd besliste hij de wedstrijd. Volgende week weer 3 punten pakken, dan thuis tegen de buren uit Drunen!

Patrick ook wel flying dutchman word genoemd?
Nicky af en toe moeite had om te blijven staan?