C2 toont karakter in spectaculaire wedstrijd

Beerse Boys C1
23-01-2016
4-4

Scheidsrechter:   Legierse, KCWH
Als een van de weinigen mocht DE C2, na deze winterse week toch het veld op voor de inhaalwedstrijd tegen Beerse Boys C1. Met voor allen de kennis dat hun **sterspeler** bij meer dan 70% van de doelpunten direct of indirect betrokken was, wist men wat te doen om hem niet die mogelijkheid te bieden.Echter na 6 min.lang de bovenliggende partij te zijn werd de 1x dat ze in onze 16 kwamen HEM de mogelijkheid geboden de 0-1 binnen te tikken,door weifelend uitverdedigen van onze kant. Ondanks dit "tikkie" werd met goed en verzorgd spel het heft weer in handen genomen met zelfs enkele zeer grote mogelijkheden op de 1-1. In de 18e min. was het wel raak, Tijmen schatte 'n hoge en verre voorzet van ons Pietje goed in 1-1. Na deze zeer terechte en verdiende gelijkmaker ontspon zich 'n heerlijk mannelijk voetbalgevecht met goed combi-spel van onze kant en slim counter(=040)voetbal van BB. Gedurende de 1ste helft viel het Ronaldo-huil-gedrag van de goede BB-spits op en langs het veld wel op, maar uitgerekend hij stond aan de basis van de op dat moment niet verdiende 1-2, door 'n ongelukkig moment voor onze goal. Echter ook deze tegenslag werd door de C2-boys goed verwerkt want binnen no-time stond de 2-2 op het denkbeeldige scorebord.Kevin scoorde uit 'n goede combinatie met huurling Bart.S. In de kort resterende tijd voor rust werden zelfs 2 bijna niet te missen kansen niet afgemaakt door de onzen en in de slotminuut was het de BB-keeper die 'n schot van Sammi op vreemde wijze uit z'n doel wist te tikken. Bas verving halverwege Bart M. die aangaf zich niet lekker te voelen(prima teambelang Bart).
In de rust ditmaal alleen maar complimenten gegeven voor het vertoonde spel en de beleving van het willen winnen door allen.
Na rust 'n nog "passiever"BB dat met alleen maar wilde trappen naar hun *spits probeerde de wedstrijd naar zich toe te trekken, dit kan ie eerlijk gezegd wel voortreffelijk, maar onze Jappie liet zich niet ringeloren. Hoewel die enkele X dat dit wel lukte schuwde de spits het niet om hiervoor zelfs sluw tegen of over het randje te gaan. Met Sam Vr. voor de moegestreden Max erin werd getracht de 3-2 te gaan scoren maar uit 'n te gehaast moment van onze kant wist BB hun, daar is ie weer, spits te bereiken en die wist d.m.v. 'n technisch hoogstandje, onze rest-verdedigers uit te spelen en de niet verdiende 2-3 binnen te werken. FF-tjes zakten de C2-koppies in de schouders maar al snel werd de draad van willen winnen weer opgepakt. Uit een van de vele corners wist Bassi de 3-3 binnen te koppen(met z'n rug). Hiermee werd het geloof in 'n goede afloop nog groter van het gehele team want de ene aanval na de andere werd opgezet richting de BB-keeper die met kunst en vliegwerk en andere hulp de 4-3 wist te voorkomen. Met ondertussen Brent erin voor Kevin werd geprobeerd nog meer druk op de BB-verdediging te houden en jawel uit weer 'n corner was het diezelfde Brent die "hangend"(vlgs hun grens)tegen de keeper de 4-3 binnen wist te knikken. Zou dit dan de winnende worden? Helaas die ...spits stond weer aan de basis van de gelijkmaker.En als Luuk zich niet 2x heldhaftig voor 'm gegooid had, was ons zelfs dat ene puntje nog afgenomen geweest, wat gezien de gehele wedstrijd helemaal onverdiend zou zijn geweest. Onder luid applaus van de 93 toeschouwers werden de C2-boys bedankt voor het gebodene van vandaag. Complimenten jongens, is nu de weg omhoog?(op de ranglijst)ingezet, met deze instelling+spel hebben wij, en jullie toch ook?, de overtuiging dat dit gaat lukken.
Ook de andere "huurling"Bram bedankt voor het goede spel.