Felbevochten overwinning zet DVC op plek 3!!

MOC'17 2
21-02-2016
2-1

Scheidsrechter:   Rissema, R.
Vandaag stond de wedstrijd tegen MOC'17 op het programma. Uit was deze wedstrijd verloren gegaan, na een vroege rode kaart. De wedstrijd begon uitstekend voor DVC in het eerste kwartier werd er veel druk gemaakt richting de Bergen op Zoomse goalie. De leverde na een goede aanval ook de 1-0 op. Het was MP(die snelle) die de bal van MS op waarde schatte en deed wat hij een uurtje van tevoren vergat te doen ;). Hierna nam MOC het initiatief enigszins over, zonder overigens echt gevaarlijk te worden met veldspel. Het gevaar van MOC ontstond voornamelijk uit vrije trappen en corners. Na 35 minuten spelen viel dan ook de 1-1 uit een dergelijk moment. Tussendoor had DVC kleine mogelijkheden gehad waar de bal net niet goed wilde vallen. Tijdens de thee werd alles nog eens rustig besproken en werden de mouwen opgestroopt voor de tweede helft. De tweede helft werd het allemaal een stukje feller en grimmiger op het veld. Het bleek ook dat de scheidsrechter niet overal meer grip op kon houden, maar DVC liet zich niet kennen vandaag. Een aantal goede mogelijkheden werden gecreëerd, maar nog niet afgemaakt. Rond de 80e minuut mocht TF aanleggen voor opnieuw een vrije trap. Deze verdween via een fantastische trap en windstoot schitterend achter de doelman. 2-1 Hierna gebeurden er voetbalgebied weinig noemenswaardig meer en schreef DVC 3 punten bij!!