RKDVC 3
06-03-2016
1-1

Scheidsrechter:   Roks, L.P.
Helaas kregen we voor de wedstrijd slecht nieuws te horen voor Marco en Adri Pulles, we wensen ze sterkte in de komende periode.

Wie voor het seizoen had gezegd dat JEKA 3 - RKDVC 3 een topper zou zijn in de reserve 1e klasse, werd waarschijnlijk voor gek verklaard. Maar vandaag was het echt zover. Op de kunstwei van de Bredase club begon DVC voortvarend aan de wedstrijd. Het pakte de eerste 20 minuten initiatief, creëerde kansen en won veel duels. Een doelpunt leverde het nog niet op, maar het spel was leuk om te aanschouwen. Nadat de veel pratende JEKA-ers ook mee begonnen te voetballen ontstond een leuke eerste helft. De ruststand zou 0-1 in het voordeel van DVC zijn, een makkelijk gegeven penalty werd benut door HG. De tweede helft begon met een reuzekans voor DVC en dat had misschien wel de beslissing kunnen zijn, echter onderscheidde de keeper zich met een katachtige reflex. Mede omdat de scheids de kluts bij vlagen een beetje kwijt was, was de tweede helft zeer rommelig. Echte kansen werden er aan beide zijden niet meer gecreëerd en van echt goed voetbal was geen sprake meer. Toch werd het nog 1-1 toen de scheids besloot om het klassement van de makkelijk gegeven penalty's gelijk te trekken. Voor DVC geldt, weer een puntje erbij...SCHITTEREND!