JO15-2 geeft ondanks komst Sint geen kadootjes weg

ZIGO JO15-1
12-11-2016
0-0

Scheidsrechter:   Manichand, R.L.A.C.
Na 'n paar wedstrijden tegen zeer sterke JO-15 1's met iets te veel tegendoelpunten
wilden we vandaag proberen 'n clean-sheet te behalen. Met gespannen bekkies van komt ie nu wel of niet** gingen de DVC "15-2" boys het veld op om tegenstander ZIGO jo15-1 te bestrijden. Met vandaag de juiste instelling van alle spelers werd er goed tegenstand geboden met zelfs ook acceptabel spel van onze kant. Met wat kleine kansjes over en weer wisten geen van beide teams daar voor rust 'n doelpunt van te maken.
Na de rustpauze was het onze bedoeling om te proberen iets meer druk naar voren te zetten, maar ZIGO had schijnbaar dezelfde opdracht meegekregen en nam na 'n kwartiertje het initiatief en zette onze verdediging steeds meer onder druk. Maar mede door uitstekend keeperswerk van ons Luukske en wat hulp van de paal en tegenstander wisten zij steeds niet te scoren. In de slotfase waren er in de counter voor ons zowaar ook wat kleine kansjes om te scoren. 1 keer waren we dichtbij maar helaas Robin, die de 2e helft zeer sterk speelde, liep net 50cm buitenspel. Dus eindigde de leuke en spannende wedstrijd in de bekende brilstand, waarmee de boys na de eerdere zware nederlagen best tevreden en trots op mogen zijn.Zo zie je maar mannen, door allemaal met de juiste instelling te spelen worden de resultaten ook beter.