Prima 1e helft, matige 2e resulteert in 3 punten

RKVVO JO19-1
03-12-2016
3-0

Scheidsrechter:   Leemans, K.
Bij aanvang van deze wedstrijd was er maar 1 optie: winnen. Dat waren we verplicht aan onszelf en aan de supporters. We begonnen dan ook meteen met druk zetten op hun goal. Zo werd onder andere de inzet van Sander uit een corner van de lijn gehaald en werd Jelle goed diep gestuurd, hij was net iets eerder bij de bal dan de keeper en schoof het balletje er langs maar ook hij zag zijn inzet gekeerd worden op de lijn. Na ongeveer 10 minuten was daar het eerste gevaar van Veldhovense kant. Een diepe bal werd niet op waarde geschat door onze verdediging en dus moest Jordan in actie komen. De tegenaanval van ons resulteerde in een corner die door Osman op de lat werd gelegd. Even later werd Pjotr 1 op 1 gezet door Osman. De keeper won dit duel. In nog dezelfde minuut gaf Roy een mooie voorzet op Jelle, die de bal over kopte. Zo waren er kansen in overvloed het eerste halfuur, we vergaten onszelf te belonen. Roy kreeg een vrije trap op ongeveer 30 meter van de goal, geeft de bal aan Jelle die op 10 meter afstand helemaal ongedekt staat. Jelle legt de bal goed en haalt de trekker over. Met een mooie streep vliegt de bal in de touwen. Zo werd in de 33ste minuut dan die hatelijke 0 van het scorebord gepoetst. Nouja, het scorebord werkte niet optimaal vandaag... De storm is even gaan liggen na deze pegel. Tot we in de 41ste minuut weer een corner krijgen, met ditmaal Ralph als eindstation. Hij maakt de 2-0. En zo konden we met een veilig gevoel de rust in en aan de 2 helft beginnen. Roel kwam, net zoals die trainers op tv altijd doen, te laat aan in de 2e helft. De 2e helft die toch niet zo lekker begon. Zo schoot RKVVO een corner rechtstreeks op de paal. Het spel van RKDVC werd slordiger en RKVVO dacht dat er misschien wel iets te halen viel voor ze. RKVVO werd steeds brutaler. Zo brutaal zelfs, dat ze door onze verdediging heen tikte en de bal lang Jordan in het doel kregen. De aansluitingstreffer werd echter geannuleerd wegens buitenspel. Al met al stond het wel nog steeds 2-0 en tikte de tijd weg. 20 minuten voor tijd besluiten zij 1 op 1 te gaan spelen en iemand door te schuiven. Ook nu konden wij geen potten breken bij hun achterin, al ontstonden er wel scheurtjes. In de 74ste minuut kopte de zojuist ingevallen Maik de bal door naar Jelle, die faalde niet en oog in oog met de keeper legde hij de bal in het netje. 3-0. De wedstrijd werd rustig uitgespeeld. Volgende week het laatste competitieduel van dit kalenderjaar uit naar de ploeg die sinds vandaag het predicaat 'reuzendoder' op zijn naam geschreven heeft door te winnen bij UNA. We spelen een uitwedstrijd bij Mierlo Hout. Succes mannen!

Jordan sinds enkele weken op zichzelf woont?