SV Reeshof JO15-1
04-03-2017
1-2

Scheidsrechter:   Klerks A (Scheidsrechter)
Vandaag voor DVC JO15-2 een thuiswedstrijd tegen nr.3 van de ranglijst, waartegen de uitwedstrijd ongelukkig en geflatteerd met 3-0 werd verloren. Tegenstander SV Reeshof
JO15-1 heeft nagenoeg evenveel tegendoelpunten als wij, dus we wisten dat er mogelijkheden zouden komen om te scoren. Door 'n 3 tal (ski)afwezigen vandaag de selectie aangevuld met 2 JO13-2 spelers, Rens en Tygo bedankt hiervoor. Toch was het zo ongeveer vanaf de aftrap DVC 15-2 dat de bovenliggende partij was met vrij regelmatig mooi aanvalspel. SV R. kwam via razendsnelle en prima uitgevoerde counters, echter ook regelmatig voor het doel, maar daar staat momenteel de in bloedvorm verkerende Luuk die stoiicijns iedere bal pakt of naast/over kijkt. Tussendoor had Noah 'n 4-tal(zelfs in aanval 2) grote kansen om minimaal 1x te scoren maar de binnenkantpaal!!!, pech en de uitstekende reflexen van de Reeshof-doelman stonden hem en ook ons dus in de weg. In de 19e min. werd onoplettendheid van onze gehele rechterflank via de eerder genoemde R.-counter keihard afgestraft 0-1. Geheel tegen de verhouding in bij rust dus weer 'n achterstand.
Met de boodschap dat er i.i.g. goed gevoetbald was de 1ste helft gingen de boys vol vertrouwen in dezelfde samenstelling het veld weer op voor het 2e gedeelte van de wedstrijd. Echter na 3 minuten was van het goede gevoel niet veel meer over, want weer door treuzelend optreden van onze kant mocht 1 v/d R-hof aanvallers simpel de 0-2 binnen schieten. Wat daarbij opviel was dat Luuk als enige z'n ongenoegen liet blijken over zulks(alweer!!) slap ingrijpen van meerdere spelers, die dat ook nog 'ns gelaten over zich heen lieten komen van: "jammer dan"(misschien 'n volgende X. )Maar zoals al vaker aangegeven in deze (1ste)klasse komt er bijna geen volgende X, dat moet onderhand toch 'ns gaan doordringen bij sommigen. Wat dan weer wel positief was dat er gedurende de gehele 2e helft door allen wel volop strijd werd geleverd om toch nog 'n goed resultaat te behalen, Verder dan de 1-2 gemaakt door Gok-Deniz kwamen we echter niet, daar de scherpte en felheid ontbreekt om 'n, evt. lelijk, doelpunt te willen maken(zoals op trainingen al zo vaak aangeven).
In de slotfase werd het in het veld wat grimmig, zeker van Reeshof-kant, maar waarbij ook wij niet geheel vrij-uit gingen. Maar zowel wij als de bezoekende begeleiders weten dit ook wel aan het "gebrek aan" respect van en voor elkaar van de 23 in het veld!!
Strijden mag het is/heet tenslotte: wedstrijd, maar wel op 'n eervolle manier.