DVC verzuimt te winnen

DSC 2
RKDVC 3
30-08-2020
0 - 0

Scheidsrechter:   M. (Mohammad) Sheikhi
Na een overtuigende overwinning vorige week stond vandaag de eerste officiële wedstrijd op het programma. Dit was tegen DSC 2. Vorig jaar in de voorbereiding ook een keer tegen geoefend.
Vandaag met een kleine groep op pad om er een mooie zondag van te maken.
Na een kort woordje vooraf met de plannen en afspraken voor komend seizoen begonnen we aan de wedstrijd. Thijs als Leider langs de lijn liet zijn ploeg een prima wedstrijd voetballen. Vanuit de afgesproken posities werd er niks weg gegeven en werden er wat kleine kansjes gecreëerd. Een schot van Joey was de eerste echte test voor de Drielse keeper. Maar deze pakte hij keurig. Hierna wist Norbert een vrije trap snel te nemen maar de muur wist de bal keurig weg te slaan, Penalty? nee natuurlijk niet. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. DSC probeerde wel maar lukte niet. DVC deed het beter maar wist ook niet te scoren. Kort voor tijd een uitgelezen mogelijkheid voor onze vedette van de week. Steven mocht vanaf 11 meter aanleggen maar de keeper wist deze te keren. Hierdoor eindigde we met dezelfde stand als waar we mee begonnen waren.
Een prima wedstrijd waarin iedereen keurig uit zijn taak voetbalde. Maar we helaas niet de 3 punten mee naar Drunen wisten te nemen.
Volgende week tegen de buren van Nieuwkuijk. de 2e wedstrijd voor de beker en de laatste in de poulefase.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven